Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Diameter opgeblazen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Strandballen bedrukken om uw naam op te blazen!

Strandballen zijn - zeker in de zomer - onmisbaar is op het strand of bij zwemgelegenheden. De strandbal wordt veel gebruikt voor spelletjes op hete dagen. Door het lage gewicht van dit zomerse product is deze ideaal voor weinig vermoeiende spelletjes in zee of op het zand. Bovendien is het een ontzettend leuk artikel voor het hele gezin. De kleintjes kunnen er mee spelen, maar ook volwassen kunnen in de zee de bal overgooien. Strandballen bedrukken is zo gepiept en ze zijn gemakkelijk mee te nemen op vakantie door zijn compactheid. Een strandbal is dus een eenvoudig, maar doeltreffend communicatiemiddel! En bij Allgifts.nl weet u zeker dat er een leuk exemplaar voor u tussen zit: wij hebben diverse maten, kleuren en designs.

Strandballen bedrukken

Wat dacht u ervan: strandballen bedrukken, uitdelen en uw naam laten stralen op het strand, in een plas of in het zwembad? Allgifts.nl is het juiste adres voor uw bedrukte strandartikelen. U kunt zelf kiezen wat u op de strandbal bedrukt. Wat denkt u van uw bedrijfsnaam, logo of tekst, zoals uw slogan? Niets is ons te gek, wij kunnen elke strandbal bedrukken. Let u wel goed op de afmetingen van de bal? Een richtlijn is dat we ballen met een diameter tot 30 cm. klein noemen, 30-35 centimeter medium en meer dan 35 centimeter groot. Tip: bestel een gratis sample voordat u uw bestelling plaatst!

Zomerse giveaway: strandballen met logo

Een strandbal is een product dat het heel goed doet op een vakantiebeurs, evenement, open dag, opening van een zwembad en ga zo maar door! Gemakkelijk weg te geven en nog leuker om te krijgen. Allgifts.nl heeft een uitgebreid aanbod aan strandballen, waardoor u zeker weet dat er wat leuks voor u tussen zit. In het assortiment vindt u verschillende kleuren, afmetingen en soorten om te bedrukken. Van de bekende bicolor strandballen tot aan de opblaasbare wereldbol.

Zet uw relaties in het zonnetje

Bestel snel een bedrukte strandballen op Allgifts.nl en verras uw relaties, prospects of werknemers met een leuke giveaway. Een bestelling is zo geplaatst op onze webshop. Volg de stappen in het scherm en voor u het weet, gaan wij uw strandballen bedrukken én heeft u ze in huis. Uitdelen maar!

9
2058 Beoordelingen
9 Op basis van 2058 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999