Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Leeslamp met logo

Een leeslamp is een ideaal geschenk voor mensen die van lezen houden! Met een leeslampje kunt u voor het slapengaan lekker een boek lezen zonder uw partner daarmee te storen. Wij hebben leeslampen die u kunt bevestigen aan uw boek, maar ook USB leeslampjes die u kunt aansluiten op een USB-poort.  Onze leeslampen zijn veelal voorzien van LED-licht. Een LED-leeslamp is erg duurzaam en energiezuinig en staat garant voor urenlang leesgemak! Bij Allgifts kunt u bovendien een leeslamp bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of andere opdruk.

Bedrukte leeslamp

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde relatiegeschenken? Bij Allgifts kunt een leeslamp bedrukken met uw logo of tekst! Zo denken uw relaties of werknemers nog even aan uw bedrijf voordat ze het licht ‘s avonds uitdoen. Laat u bij ons een leeslamp bedrukken met logo, dan bent u ontvangt u gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardig product. Onze logo’s worden professioneel afgedrukt in zwart-wit, PMS-kleuren of in full color. Weet u niet helemaal wat de beste optie is voor uw bedrukte leeslampen? Neem gerust eens contact op met onze klantenservice, dan zoeken we samen de beste optie voor uw opdruk uit!

Online bestellen

Door ons handige bestelsysteem laat u gemakkelijk uw leeslamp bedrukken bij Allgifts. Selecteer het product naar keuze, plaats de producten in het winkelwagentje en stuur uw logo op. U kunt het logo ook later per e-mail naar ons opsturen. Voordat wij tot het afdrukken van uw relatiegeschenken overgaan, sturen we u eerst een digitale proefdruk. Zo ziet u alvast het eindresultaat. Pas als u uw goedkeuring hiervoor geeft, gaan wij over tot het bedrukken van uw producten. Bent u enthousiast geworden, en wilt u een leeslamp bedrukken met logo? Kies dan voor Allgifts!

9
2056 Beoordelingen
9 Op basis van 2056 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999