Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Allgifts genomineerd voor Shopping Award Ecommerce50!

ZWOLLE – Allgifts is genomineerd om het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Nederland te worden!
Op 28 maart wordt in Huis ter Duin bekend gemaakt of de webshop in relatiegeschenken er met een podiumplaats vandoor gaat.

Shopping Awards (voormalig Thuiswinkel Awards) reikt donderdag 28 maart 2019 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk de jaarlijkse Ecommerce50 Award uit aan het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Nederland. Dennis Weening zal de feestelijke gala-avond begeleiden en bekendmaken wie de prestigieuze titel een jaar lang mag dragen.

Allgifts genomineerd voor Shopping Award Ecommerce50!

Allgifts in top 10 van Ecommerce50

Met de bekendmaking van de 50 genomineerden, werd ook bekend dat Allgifts tot de top 10 van Ecommerce 50-lijst behoort. Om uiteindelijk tot een top 3 te komen, wordt bij deze 10 bedrijven o.a. gekeken naar het businessmodel, vermogenspositie, onderliggende websites, evaluaties door publiek en financiering (om zo goed mogelijk vast te kunnen stellen of het om duurzame groei lijkt te gaan).

Deelnamecriteria

De genomineerden worden bepaald d.m.v. een onafhankelijk onderzoek dat wordt uitgevoerd door consultancybureau EY. Omzetgroei in 2018 t.o.v. 2017, de groei tussen 2016 en 2018 en begrote potentie voor 2019 spelen hierin een belangrijke rol. Alle Nederlandse online bedrijven met een digitale propositie, zowel B2B als B2C konden genomineerd worden. Vereisten waren wel dat de organisatie een minimale omzet op jaarbasis had van € 500.000,-, ten minste drie jaar bestaat en over minimaal twee voorafgaande jaren stukken heeft gedeponeerd bij de KvK.


Terug
 

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999