Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Thuiswerken
Gratis verzenden Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Allgifts ontvangt eervolle vermelding Best Online Performance 2019

Bij de uitreiking van de awards voor de beste leveranciers van 2019 mocht Allgifts het podium bestijgen. De webshop eindigde op een gedeelde tweede plaats bij de Best Online Performance award 2019 en kreeg daarvoor een eervolle vermelding!

Maar liefst 11 leveranciers werden voor deze award genomineerd. Om dan vervolgens een tweede podiumplek te veroveren bij de uitreiking van de award voor Best Online Performance, is natuurlijk een geweldige ervaring. Zeker als je bedenkt dat de vakjury bestaat uit specialisten uit de relatiegeschenkenbranche. De verkiezing voor de beste online leverancier wordt sinds 2015 gehouden. Allgifts is ieder jaar genomineerd geweest en is al twee keer op de tweede plaats geëindigd!

Bij de beoordeling is door de vakjury gekeken naar het functioneren van de website: werkt hij optimaal en is hij gebruiksvriendelijk? Daarnaast is gekeken naar de overzichtelijkheid van de site, het assortiment en de vindbaarheid. De positieve beeldvorming van het vak richting de klant kwam ook aan bod. In het juryrapport werd het aspect ‘compliance’ ook behandeld: “Bij Allgifts staat compliance hoog in het vaandel. Het bedrijf is een van de weinige partijen die dit ook actief promoot en laat zien.” Allgifts wordt met een eervolle vermelding gezien als visitekaartje van het promotionele productenvak!

De awards werden op een sfeervolle avond, tijdens de Night of the PromZ uitgereikt. Deze avond was een feestelijke afsluiting van de eerste Leveranciersdag 2019. Een netwerkbeurs voor de relatiegeschenkenbranche, waar Allgifts de nieuwste ins en out uit het vak weer heeft geproefd, gave producten heeft gezien en dus weer helemaal up-to-date is!

V.l.n.r. Meryem Lasance-Karakus, Lex van den Bosch, Pernille la Lau.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999