Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Drinkflessen voor een plasticvrij Rwanda!

Met een wel heel speciale achterliggende gedachte hebben we aluminium drinkflessen mogen leveren! Namelijk voor een conferentie, helemaal in Rwanda. Waarom drinkflessen? Het past bij de insteek van de conferentie, maar ook bij duurzaamheid in brede zin. De flessen voorkomen namelijk het gebruik van single-use plastic flesjes, voor een plasticvrij Oost-Afrika. Goed bezig!

De bedrukte flessen voor deze conferentie zijn een initiatief van het Britse adviesbedrijf Mott MacDonald. Dit bedrijf adviseert over engineering, management en developing en was in maart aanwezig op de IWRM conferentie in Rwanda (Integrated Water Resources Management). In de afgelopen 3 jaar is dit elk jaar georganiseerd door Water for Growth, onderdeel van de Rwandese overheid.

De IWRM conferentie in Oost-Afrika brengt allerlei lokale watergebruikers en ook technici en professionals op dit gebied samen. Zij kunnen elkaar ontmoeten en kennis en aanpakmethoden uitwisselen. Een mooi initiatief!

De bezoekers van de conferentie hebben allemaal zo’n gave aluminium drinkfles mogen ontvangen en de flessen vielen zeker in de smaak!


Terug
 

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999