Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Medewerkers Concert At Sea voorzien van bedrukte drinkflessen

Een mooie zomerse dag, een zwoele avond en een hoop bekende artiesten… Ook dit jaar vond Concert At SEA weer plaats aan het Zeeuwse strand. Op de Brouwersdam werd het publiek vermaakt met een groot concert, maar niet alleen zij werden verwend. Voor medewerkers is ook goed gezorgd, onder meer door de door ons bedrukte waterflessen uit te delen aan alle medewerkers.

De aluminium flessen werden vrijwel meteen in gebruik genomen op 27, 28 en 29 juni, de dagen dat het concert plaatsvond. De organisatie liet weten dat de flessen enorm in de smaak vielen! Tussen het drinken door moet er natuurlijk gewerkt worden en daarom zijn de flessen voorzien van een handige karabijnhaak. Met het warme weer wil je immers wel het liefst altijd wat water bij de hand hebben!

De flessen zijn geproduceerd in een door de organisatie gekozen kleur; vrolijk, zomers en warm oranje. De bedrukking is herkenbaar en in één kleur geplaatst, een stuk rondom de fles. Hiervoor is een zeefdruk gebruikt, waardoor de opdruk slijtvast is.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999