Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Magneten bedrukken

Een weggever die echt blijft hangen… Aan je koelkast of aan een ander magnetisch voorwerp. Dat zijn magneten! Laat magneten bedrukken voor een blijvend effect op je (potentiële) relaties. Ze zijn er om eenvoudig en simpel een papiertje onder te hangen, maar ook als complete memoblokjes of zelfs bieropeners. Magneten zijn geen grote relatiegeschenken en vallen onder giveaways. Zoek je een ander soort giveaway, dan is sleutelhangers bedrukken misschien ook wel een leuk idee voor je. Een echte kleine maar handige weggever is overigens winkelwagenmuntjes bedrukken. Maar ook magneten kunnen enorm handig zijn. Wist je dat magneten bijvoorbeeld ultieme klushulpjes kunnen zijn? Lees hieronder verder!

Magneet bedrukken

Een weggever die letterlijk en figuurlijk blijft hangen. Een kleine, maar opvallende weggever die in veel gevallen ook écht bruikbaar is. Dan hebben we het over magneten bedrukken! Zo kun je een magneet bedrukken met een memoblokje eraan. Die plak je op bijvoorbeeld de koelkast. Hij zal daar waarschijnlijk nog lang blijven zitten, omdat het zo handig is! Dan wordt je relatie keer op keer weer herinnerd aan jouw bedrijf, bewust en onbewust. Door die constante herhaling word je onthouden. Magneten bedrukken wordt vooral veel gedaan voor potentiële relaties. Je kunt magneten met logo laten maken, maar ook met een boodschap erop. Een sterke boodschap blijft hangen, zet aan tot nadenken en zegt waar jij voor staat. Maar natuurlijk kun je bedrukte magneten bestellen zoals jij dat wilt. Hoe dan ook kun je dankzij de gewenste vorm en je eigen bedrukking je magneten bedrukken op een opvallende manier. Je kunt vaak je magneten laten bedrukken op meerdere manieren en op meerdere posities. Maar natuurlijk gooien we je niet in het diepe. Altijd staat er een optie bij die wij aanbevelen. Wil je toch liever persoonlijk advies? Vraag onze professionals! Die helpen je graag. Dat kan via mail, telefonisch maar je kunt ook eenvoudig met ze chatten op onze website. Samen komen we tot de beste reclame magneten!

Koelkast magneet bedrukken

Magneten zijn nog wel het meest bekend van op de koelkast. En daar zijn ze misschien ook wel het meest effectief. Laat jij daarom een koelkast magneet bedrukken? Op de koelkast is je bedrijf elke dag zichtbaar. ‘s Ochtends bij het ontbijt en ‘s avonds. En eigenlijk kun je haast alle magneten wel inzetten om op de koelkast te hangen. En als die magneten met logo dan ook nog eens multifunctioneel zijn… Dan val je helemáál op! Hoe handig is bijvoorbeeld een magneet met een memoblokje op de koelkast? Zo kun je altijd snel even een boodschappenlijstje maken of iets belangrijks opschrijven. Je memoblaadje heb je altijd bij de hand! Maar natuurlijk kun je ook de meer standaard magneten bedrukken, zoals whiteboard magneten. Die zijn ideaal om je belangrijkste papiertjes onder te hangen. Of gebruik ze voor de voetbalclub, om de opstelling op het whiteboard te laten zien en om ermee te kunnen schuiven. Zeker weten dat jouw team de sterkste tactiek heeft! Gebruik je ze wel echt als koelkast magneten, dan weet je zeker dat je iets herkenbaars hebt voor je relaties. Ga je toch voor een andere pakkende, plakkende weggever? Bij ons kun je ook stickers bedrukken! Net zo leuk om uit te delen! 

Bedrukte magneten als giveaway

Magneten bedrukken is altijd voor de wat kleinere weggever. Magneten met logo geef je immers niet zo snel aan de echte goede, waardevolle relaties. Die verdienen wel iets groters, luxers. Bedrukte magneten zijn meer om weg te geven aan potentiële relaties. Om ze tot actie aan te zetten. Met magneten bedrukken en op deze manier inzetten verhoog je je naamsbekendheid en geef je je visitekaartje af. Maar met wát voor magneet doe je dat? Laat je je magneten bedrukken met een plaatje zoals je die ook in souvenirshops kunt kopen? Dan worden ze misschien ergens opgehangen, maar dan zijn ze niet per definitie erg effectief. Een echt bruikbaar geschenk is des te effectiever. Ga bijvoorbeeld voor een bieropener die je niet zult kwijtraken omdat je hem gewoon aan de koelkast kunt hangen. Een ander herkenbaar geschenk in het kader van borrelen? Bierviltjes bedrukken wordt ook enorm veel gedaan! Of laat bijvoorbeeld een magneet bedrukken met een lampje. We hadden het ook al over memoblokjes voor aan de koelkast. Daarnaast heb je keuze uit diverse luxere magneten die bijvoorbeeld tijdens het werk erg handig kunnen zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Screwmagnet. De ideale klushulp. Een magneet die je eenvoudig aan de broekriem bevestigt en die al je schroeven, spijkers en zelfs een hamer voor je vasthoudt. Een andere enorm handige magneet is de smartphonehouder voor in de auto. Het ene magneetje bevestig je met houder en al in de auto en de andere aan je smartphone. Zo kun je in een handomdraai je telefoon in de carkit modus zetten! Maar natuurlijk zijn er nog veel meer andere handige giveaways. Daarvoor hoef je ook echt niet al te lang en te moeilijk na te denken. Aanstekers bedrukken is niet voor niets nog altijd populair. Meer in de zakelijke branche, bijvoorbeeld voor een beurs? Dan laat je misschien wel liever keycords bedrukken. Er is genoeg te vinden! 

Magneten met logo bestellen

Jouw magneten bedrukken we met zorg, voor het beste resultaat. Ondertussen doen we ook ons best om dit zo snel mogelijk te doen. Hoe bestel je nu je bedrukte magneten, alvorens we ze bedrukken en verzenden? We willen natuurlijk wel eerst je voorkeuren weten. Die geef je eenvoudig aan op onze website. Je begint met de gewenste kleur en het gewenste aantal en dan ga je door naar de bedrukkingsopties. Laat jij je magneten bedrukken met je logo of toch met een boodschap? Of beide, waar mogelijk? Dat is belangrijk om te weten wanneer je de drukpositie bepaalt. Ook de druktechniek is belangrijk. Het verschilt per techniek in hoeveel kleuren je kunt drukken. Soms is dat er 1, soms zijn dat er meer of kun je in full colour drukken. Zoals we al zeiden, is er altijd een drukmogelijkheid aanbevolen. Is het gelukt met de bedrukking, dan kun je de gewenste levertijd aangeven en je artwork uploaden. Dat artwork hebben we nodig in een gevectoriseerd bestand, om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Heb je dat niet, dan regelen wij dat voor je! Onze logoservice zet je bestand gratis om in een bruikbaar bestand. Is alles geregeld, dan kun je bestellen. Natuurlijk kun je voordat je bestelt ook (onbedrukt) een sample aanvragen. Dan kun je je product eens goed in het echt bekijken. Valt hij in de smaak? Top! Dan kun je je voorkeuren aangeven en bestellen. Heb je besteld, dan maken we zo snel mogelijk en gratis een drukproef voor je op. Is deze akkoord voor jou, dan gaan we snel en secuur aan de slag en heb jij binnen no-time je bedrukte magneten in huis! 

9
2058 Beoordelingen
9 Op basis van 2058 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999