Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Diameter
Ga naar de producten ()
Reset filters

Frisbees bedrukken

Hup, lekker naar buiten met dat mooie weer! Een picknick in het park of actief een potje frisbee gooien. Kiest u voor de klassieke uitvoering, de opvouwbare frisbee of het wedstrijdexemplaar (175 gram)?

Frisbees bedrukken: plezier en promotie in één worp 

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om je merk te promoten? Kies dan voor frisbees bedrukken met logo bij Allgifts! Onze bedrukte frisbees zijn niet alleen geweldig voor plezier in het park of op het strand, maar ook een slimme manier om jouw logo of tekst opvallend in beeld te brengen. Doordat jouw relaties in vrije tijd op een plezierig moment gebruik maken van de bedrukte frisbees, zal jouw bedrijf ook sneller als positief en plezierig ervaren worden.  

Bij Allgifts profiteer je van meer dan 20 jaar ervaring in promotionele artikelen en relatiegeschenken. We bieden snelle levering, gratis verzending en een gratis sample en drukproef, waardoor je met vertrouwen kunt bestellen. Onze hoge klanttevredenheid toont aan dat we weten wat werkt als het gaat om promotionele artikelen. Kies daarom voor frisbees met opdruk om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten!  

Frisbees met logo: een vliegende start voor jouw marketing 

Een frisbee met logo laten bedrukken is de perfecte manier om jouw merk onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Onze frisbees komen in verschillende diameters, zodat ze geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Frisbees kunnen op verschillende manieren bedrukt worden, waardoor ze perfect passen bij jouw merkidentiteit. Wij bieden verschillende soorten frisbees aan in verschillende kleuren en er zijn ook opvouwbare frisbees die makkelijk mee te nemen zijn.  

Kies voor bedrukte frisbees van Allgifts om weg te geven en geef jouw marketingcampagne een vliegende start. Met een simpele klik kun je een offerte aanvragen of direct een product toevoegen aan je winkelmandje. Een frisbee met opdruk is niet alleen een leuke toevoeging aan elk buitenevenement, maar ook een effectief promotiemiddel.   

Ontdek gerelateerde categorieën: meer dan alleen frisbees 

Bellenblaas 

Voor een speelse toevoeging aan je promotie-evenementen, overweeg onze bedrukte bellenblaas. Dit is een fantastische manier om een vrolijke en ontspannen sfeer te creëren, terwijl je merk subtiel wordt gepromoot. 

Springtouwen 

Onze springtouwen met opdruk zijn perfect voor scholen, sportevenementen of als leuke giveaway. Ze bieden niet alleen een leuke activiteit, maar ook een geweldige kans om je merk te laten zien. 

Stoepkrijt 

Maak creatief reclame met ons bedrukte stoepkrijt. Ideaal voor kinderevenementen of community projecten, ze zijn een unieke manier om je merk op een speelse wijze onder de aandacht te brengen. 

Bij Allgifts weten we dat de beste promotionele artikelen zowel leuk als functioneel zijn. Onze frisbees, bellenblaas, springtouwen en stoepkrijt zijn perfecte voorbeelden van hoe je op een leuke en effectieve manier jouw merk kunt promoten. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment aan speelgoed en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden bij Allgifts! 

9
2058 Beoordelingen
9 Op basis van 2058 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999