Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Ovenwanten bedrukken met logo

Niets is zo vervelend als het verbranden van je vingertoppen! Daarom heeft vrijwel iedereen wel een paar ovenwanten in huis. Ovenwanten zijn het ideale relatiegeschenk voor de keukenprinsen en -prinsessen onder ons. Bovendien kunt u bij Allgifts ovenwanten bedrukken met logo of tekst. Doordat een logo op een ovenwant mooi tot zijn recht komt, zijn ovenwanten het ideale geschenk om te laten bedrukken. Bovendien worden ovenwanten in een keuken vaak in het zicht gehangen. Zo worden uw relatie en werknemers telkens weer aan de gulle gever herinnerd: uw bedrijf. Kortom, ovenwanten bedrukken bij Allgifts is een goed idee.

Bedrukte ovenwant

Bij Allgifts vindt u diverse soorten ovenwanten in het assortiment. Zo hebben we ovenwanten in allerlei kleuren, zoals zwart, rood of blauw. Ook leuk: een siliconen ovenwant in de vorm van een krokodil! U kunt ook bij ons terecht voor pannenlappen met logo. Ovenwanten bedrukken met logo gaat gemakkelijk in de online webwinkel van Allgifts. U selecteert allereerst de ovenwant die u wilt bedrukken met uw logo, waarna u het aantal aangeeft. Vervolgens hoeft u alleen nog even aan te geven uit hoeveel kleuren het logo bestaat. Heeft u hulp nodig bij het bestellen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Overige keukenaccessoires

Natuurlijk hebben wij ook andere relatiegeschenken voor in de keuken, zoals kookgerei, onderzetters en schorten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een handig kelnersmes of een kurkentrekker? U vindt het bij Allgifts. Ook voor andere relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Wist u dat wij meer dan 60.000 artikelen in het assortiment hebben? Ga dus snel verder met bestellen en laat ovenwanten bedrukken bij Allgifts! Veel kookplezier!

9
2056 Beoordelingen
9 Op basis van 2056 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999