Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Waaiers bedrukken

Waai uzelf verkoeling toe met een prachtig bedrukte waaier van Allgifts.nl. Al voor veel grote evenementen hebben wij de waaiers bedrukt en geleverd, van concerten tot beachparty’s. Bestel een standaard waaier of een opvouwbare waaier in veel verschillende kleuren.

Waaiers bedrukken voor naamsbekendheid

Kent u dat, van die benauwde en hete zomerdagen, op vakantie of in Nederland? Natuurlijk! Daarom gaat u, als ondernemer, waaiers bedrukken en uitdelen!  Tijdens zulke momenten kan iedereen namelijk wel een fris windje gebruiken. Hoewel tegenwoordig op veel plekken airconditioning aanwezig is, is dat lang niet altijd het geval. Een waaier is gemakkelijk in een tas op te bergen en is ideaal om op deze warme momenten tevoorschijn te toveren.

Bedrukte waaiers met logo

Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken? Laat dan waaiers bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst! Een ideaal relatiegeschenk voor de warme zomerdagen.. Bedrukte waaiers zijn een leuk geschenk voor jong en oud. Kinderen vinden het leuk om met een waaier te spelen en voor volwassenen is het een handig hulpmiddeltje voor warme dagen. Het is dan ook een ideale giveaway voor de familieman. Bovendien is een bedrukte waaier met logo een leuke weggever tijdens promotiedagen, beurzen of andere evenementen. Organiseert u bijvoorbeeld een zomers buitenevenement? Dan zullen uw gasten veel plezier beleven van dit originele relatiegeschenk.. Uw bedrijf zal letterlijk als een frisse wind voelen voor uw collega’s en relaties!

Nog meer zomerproducten bedrukken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u uw relaties tegen het einde van het eerste half jaar een leuk, zomers pakketje wilt geven. Wat dacht u van een pakketje met bedrukte waaiers, een strandbal, een koeltasje en een zonnebril? Zeker weten dat dat in de smaak valt..

Zomerse relatiegeschenken

Bij Allgifts kunt u waaiers bedrukken tegen zeer lage prijzen. Bij ons vindt u goedkope waaiers van papier, maar ook waaiers van steviger materiaal. Laat u een waaier bedrukken met logo of tekst, dan geldt een meerprijs. De opdruk zal op de handgreep of op de waaiers zelf verschijnen. Klik op de producten voor meer informatie of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via de chat, ons telefoonnummer +31 (0)38 - 760 1900 of via ons contactformulier. Bent u ook enthousiast geworden en wilt u waaiers bedrukken met logo? Bestel dan vandaag nog deze verfrissende relatiegeschenken!

9
2058 Beoordelingen
9 Op basis van 2058 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999