Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Nagelproducten bedrukken

Zeker voor de dames is het natuurlijk belangrijk om de nagels 'on fleek' te hebben. Met verzorgingsproducten zoals onze nagelspulletjes houd je je nagels eenvoudig mooi! Overigens is een nagelschaartje voor iedereen wel handig, ook voor de mannen. We hebben immers allemaal nagels die altijd groeien en af en toe geknipt moeten worden. En voor de dames hebben we heel veel extra! Kijk even rond en vind uw perfecte relatiegeschenk!

Nagelproducten met logo

Vooral bij de vrouwen is het begrip 'manicure' niet onbekend. Manicure is een behandeling van de handen, maar vooral van de nagels. En daarbij is een manicureset onmisbaar. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor vrouwen? Met een manicureset kunt u altijd iemand verrassen! Van losse producten tot uitgebreide manicuresets: Allgifts.nl heeft het allemaal in haar brede en diepe assortiment.

Nagelproducten bedrukken voor een blijvende herinnering

Bij Allgifts.nl kunt u ervoor kiezen om uw producten onbedrukt te laten leveren, maar natuurlijk is een bedrukking ook mogelijk. Wat denkt u van uw naam, logo of slogan op een manicureset? Elke keer als uw relaties het setje gebruiken, worden zij weer positief aan u herinnerd. Weten wat de kosten zijn voor het bedrukken van een manicureset? Check het zelf aan de hand van ons gemakkelijke online offerte systeem.

Nagelproducten met logo als relatiegeschenk

U hoeft niet per se een hele manicureset cadeau te geven. Zo hebben wij tal van losse producten die bij een manicurebehandeling gebruikt worden. Voorbeelden hiervan zijn eennagelvijl en een pincet. Lijkt u een manicureset leuk? Ook daar hebben wij diverse uitvoeringen van. Van tweedelige setjes die een schaar en een vijltje bevatten tot uitgebreide, 10-delige manicuresets. Zo zit er altijd een relatiegeschenk tussen die past bij uw doelgroep.

Zelf bestellen? Dat kan!

Dankzij onze gebruiksvriendelijke site is het mogelijk om zelf uw bestelling in te voeren. Wij kunnen snel leveren tegen meerprijs en bij langere levertijden ontvangt u een korting! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact op met onze verkopers via verkoop@allgifts.nl.

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999