Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Radio met logo

Freddy Mercury van Queen zong het al: ‘all we hear is radio gaga, radio goo goo’. Bij Allgifts zijn we net als Freddy gek op radio’s. En daarom hebben we veel leuke en stijlvolle radio’s opgenomen in ons assortiment. Op kantoor, in huis of op de werkplaats: een radio staat vaak te spelen op de achtergrond. Lekker meezingen met foute hits of op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, met een radio is het allemaal mogelijk. Een radio is daarom niet alleen een erg leuk relatiegeschenk, het is ook een erg functioneel cadeau. Het zal niet snel in de lade van uw relaties verdwijnen! Bij Allgifts laat u bovendien eenvoudig een radio bedrukken met uw logo, voor een extra persoonlijke touch.

Bedrukte radio’s van Allgifts

Wilt u een radio bedrukken met uw logo? Dan zit u bij Allgifts goed. De keuze is reuze in ons uitgebreide assortiment. We zijn zelf erg gecharmeerd van onze retro radio’s. Met een retro radio gaat u weer helemaal terug in de tijd. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke klassieke retro radio met houten design? Onze doucheradio’s doen het ook altijd goed. Lekker ‘s ochtends onder de douche (vals) meezingen met radio! Onze doucheradio’s zijn uiteraard waterbestendig. U hangt ze op in uw badkamer met een handige ophanghaak of zuignap. Neem eens een kijkje in het radio-aanbod of bekijk ons volledige assortiment voor nog meer leuke relatiegeschenken!

Urenlang luisterplezier

Uw klanten en relaties zullen urenlang luisterplezier hebben van onze radio’s met logo! Wij kunnen voor u een radio bedrukken met logo, maar u kunt ze natuurlijk ook gewoon onbedrukt bestellen. Wilt u toch graag een radio bedrukken? Dan is dat een fluitje van een cent met ons handige bestelsysteem. Kies een radio (bijvoorbeeld een stijlvolle retro radio), selecteer het aantal en bepaal het aantal kleuren van uw logo. Op de bestelpagina kunt u vervolgens uw logo of afbeelding uploaden. U kunt uw logo ook altijd naar ons sturen per e-mail. Bij Allgifts krijgt u altijd eerst een digitaal voorproefje van het resultaat toegestuurd. Pas als u tevreden bent, gaan wij de geschenken voor u bedrukken. Heeft u nog vragen over het bestellen of over iets anders? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

 

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999