Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Badeendjes bedrukken: het leukste relatiegeschenk 

Heb je al eens gedacht aan badeendjes bedrukken als een frisse manier om jouw merk te promoten? Bij Allgifts hebben we een breed assortiment aan badeendjes die schreeuwen om jouw logo! Denk aan het plezier dat deze vrolijke eendjes brengen, zowel in bad als op kantoor. Met meer dan 20 jaar ervaring in promotionele artikelen, weten we bij Allgifts precies hoe we jouw merk op een speelse, maar professionele manier kunnen presenteren. Plus, met onze snelle levering en gratis verzending is jouw bestelling zo geplaatst. 

Badeendjes met logo: jouw merk spetterend in beeld 

Wist je dat badeendjes met logo geweldige conversation starters zijn? Stel je voor jouw logo op een schattig badeendje dat drijft in het bad van je klant. Elke keer dat ze een duik nemen, worden ze herinnerd aan jouw merk. En het is zo eenvoudig: met een simpele klik vraag je bij ons een offerte aan of voeg je jouw gepersonaliseerde badeendje toe aan het winkelmandje. Onze klanttevredenheid spreekt voor zich, en wij staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen! 

Bedrukte badeendjes: kwaliteit die blijft drijven 

Kies voor bedrukte badeendjes en maak golven met jouw marketing. Onze badeendjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals duurzaam kunststof, en kunnen op meerdere manieren bedrukt worden. Of je nu gaat voor een subtiel logo of een full-colour ontwerp, wij zorgen dat jouw merk opvalt. En vergeet niet: bij Allgifts krijg je een gratis sample en drukproef, zodat je zeker weet dat je bestelling precies is zoals je wilt. 

Aanverwante categorieën 

Badaccessoires 

Naast badeendjes hebben we ook een scala aan bedrukte badaccessoires die perfect zijn als relatiegeschenk. Van luxe badsets tot praktische douchegels, wij hebben het allemaal. 

Doucheradio’s 

Maak de badervaring compleet met onze doucheradio’s met bedrukking. Deze kunnen ook bedrukt worden met jouw logo en vormen een uniek geschenk voor je klanten. 

Duik in de Wereld van Allgifts 

Bij Allgifts weten we hoe belangrijk het is om op te vallen. Met onze bedrukte badartikelen en andere promotionele artikelen zorg je voor een onvergetelijke indruk. Dus waar wacht je nog op? Plons in de mogelijkheden op onze website en laat je merk spetteren van plezier. Jouw merk verdient het om gezien te worden, en met Allgifts maak je gegarandeerd een splash! 

9
2058 Beoordelingen
9 Op basis van 2058 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999