+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Hoeden

(32)

..

Hoeden bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte hoeden relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals hoeden bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk hoeden met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 25 klanten

Hoeden bedrukken met logo

Bedrukte hoeden worden steeds vaker ingezet als promotiemateriaal.  En dat is niet zo verwonderlijk! Een hoed als relatiegeschenk wordt altijd goed ontvangen. In onze webwinkel hebben we hebben hoeden in alle soorten en maten. Wat dacht u van een bedrukte cowboyhoed, een kerstmuts met logo of gewoon een olijk petje? Dan bent u bij Allgifts.nl aan het goede adres. Neem gerust eens een kijkje in ons gehele hoedenassortiment of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het bedrukken van uw hoeden.

Bedrukte hoeden als relatiegeschenk

Bedrukte hoeden zoals een oranje cowboyhoed worden vaak weggeven bij sportevenementen. De hele tribune draagt uw bedrijfsboodschap of het logo op het hoofd. Bij Allgifts.nl is mogelijk om te kiezen uit bestaande producten, maar het is ook mogelijk om een custom made hoed te laten produceren. Hiermee zal uw bedrijf extra opvallen en een promotionele impuls krijgen! Bekijk hierboven het aanbod. U kunt de hoeden zowel bedrukt als onbedrukt bestellen. Wilt u hoeden bedrukken met logo, dan berekenen we hiervoor een meerprijs. Op de bestelpagina krijgt u de all-in prijs te zien.

Persoonlijke service

Heeft u zelf een leuk idee voor uw relatiegeschenken, of weet u precies hoe ze eruit moeten komen te zien? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden. Bij Allgifts is veel mogelijk: samen komen we er ongetwijfeld uit. Wij maken graag van creatieve ideeën promotionele concepten. Kijk voor wat inspiratie in onze portfolio. Ook voor vragen over onze producten, uw bestelling of service kunt u bij ons terecht. U kunt ons gemakkelijk bereiken via de chat, via e-mail of telefoon. We kijken er naar uit om met u zaken te doen!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster