Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Hoeden bedrukken

Strohoed, zonnehoed, afstudeerhoed... Heoden zijn er in ontzettend veel soorten, voor veel verschillende gelegenheden. Hoeden bedrukken maakt dat je logo opvalt, doordat het op het hoofd wordt gedragen. Er zit geen kleding voor en het zit in de buurt van de ooghoogte. Voor de echte coutry fans zijn er meerdere soorten cowboyhoeden. Ook zonnehoeden zijn ontzettend hip, of komisch. Het kan beide. We hebben een speciale zonnehoeden categorie

Hoeden bedrukken: jouw merk, hun stijl 

In de boeiende wereld van branding zijn bedrukte hoeden meer dan alleen een mode accessoire; ze zijn een canvas voor jouw merk. Bij Allgifts begrijpen we dat een hoed niet zomaar een hoed is, maar een kans om jouw merk te laten schitteren. Met onze expertise, met meer dan 20 jaar ervaring, bieden we snelle levering, gratis verzending en een gratis sample en drukproef service, zodat elke hoed die we leveren een perfecte weergave is van jouw merkidentiteit. 

Hoeden met logo: een wandeling in stijl 

Stel je voor elke hoed met jouw logo gedragen in de stad, op festivals, op het strand of tijdens zakelijke evenementen. Deze hoeden worden een wandelend billboard, een subtiele maar krachtige manier van merkpromotie. Onze hoge klanttevredenheid bewijst onze expertise in het creëren van producten die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook effectief jouw merk promoten. Met een simpele klik voegt iedereen jouw gepersonaliseerde hoeden toe aan hun collectie, een perfecte keuze voor allerlei gelegenheden. Breng een explosie van kleur tot leven op jouw promotiematerialen door te kiezen voor het laten bedrukken van producten in levendige full colour, waardoor elk item verandert in een aantrekkelijk kunstwerk dat jouw merk boodschap krachtig overbrengt. 

Bedrukte hoed voor elk doel 

In ons assortiment aan bedrukte hoeden vind je een diversiteit aan stijlen die passen bij elke modebewuste klant. Van elegante fedora's en casual strohoeden tot comfortabele katoenen caps, elke hoed is een nieuwe kans om jouw merk te verspreiden. We bieden een scala aan materialen zoals polyester, stro en katoen, die elk een eigen unieke touch aan jouw merk geven. Of je nu een sportevenement sponsort, een bedrijfs picknick organiseert of gewoon een stijlvol relatiegeschenk zoekt, onze hoeden passen bij elk doel. Ze zijn niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een tactische manier om jouw merk te verspreiden en de zichtbaarheid ervan te vergroten. 

Gerelateerde categorieën 

Schoenen 

Combineer onze bedrukte schoenen met de hoeden voor een complete en coherente merkuitstraling. Van casual sneakers tot formele schoenen, ze bieden extra mogelijkheden om jouw merk in de kijker te zetten. 

Bandana’s 

Onze bandana's, perfect om te bedrukken, bieden een flexibel en modieus alternatief of aanvulling op hoeden. Ze versterken de zichtbaarheid van jouw merk op een leuke en informele manier. 

Zonnehoeden 

Ideaal voor outdoor activiteiten, onze zonnehoeden met logo bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar zijn ook een stralend canvas voor jouw logo, waardoor jouw merk altijd in beeld is. 

Allgifts: jouw partner in promotionele artikelen 

Kiezen voor Allgifts betekent kiezen voor een partner die begrijpt hoe belangrijk het is om op te vallen. Onze bedrukte hoeden zijn niet alleen een mode verklaring, maar een slimme investering in de zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw merk. Met onze passie voor kwaliteit en oog voor detail helpen we jouw merk op te vallen in de menigte. Ervaar de magie van een bedrukte kledingaccessoires en zie hoe jouw merk tot leven komt op een stijlvol en praktisch canvas. 

0
0 Beoordelingen
0 Op basis van 0 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999