+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Pruiken

(5)

Pruiken bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte pruiken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals pruiken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk pruiken met opdruk of zonder opdruk.

4 door 1 klanten

Pruiken ter promotie

Bent u werkzaam bij een bedrijf dat houdt van een feestje? Of bent u werkzaam bij een bedrijf dat feesten organiseert voor andere bedrijven? Geef uw relatie dan pruiken cadeau. Pruiken zijn leuke geschenken voor zowel mannen als vrouwen. Ook wordt het geschenk veel gebruikt tijdens bijvoorbeeld carnaval of voetbalwedstrijden. U kunt dit geschenk dus voor verschillende doeleinden inzetten.

Pruiken inzetten

Alle pruiken zijn bij Allgifts.nl te bestellen in verschillende kleuren, soorten en maten. Op die manier kunt u uw pruik aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Relaties zullen de kleuren van de pruik herkennen in de kleuren van uw logo of huisstijl. Op die manier wordt uw relatie langer herinnerd aan uw bedrijf.  

Pruiken voor relaties

Als u beslist heeft een pruik cadeau te geven aan uw relaties, dan is het nu nog de vraag waar u de pruik gaat uitdelen. U kunt dit doen op het kantoor van uw relaties. Dit maakt het geven van het geschenk extra persoonlijk. Ook kunt u, wanneer u een groter publiek wilt bereiken, in de stad gaan staan om iedere voorbijganger een pruik te geven.  

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster