I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Ga naar de producten ()

Bedrukte vitaminewater, eens iets anders! 

Stap van de frisdranken af en laat in plaats daarvan vitaminewater bedrukken! Dit drankje is wat gezonder en is bovendien in meerdere fruitige smaken leverbaar. Leuk aan de blikjes vitaminewater is dat ze transparant zijn. U kunt het gekleurde, frisse water met een smaakje zien, terwijl ook uw logo prachtig uit de verf komt. Vitaminewater bedrukken is erg leuk voor bijvoorbeeld een open dag of beurs. Het blikje heeft een inhoud van 315 ml.  

Vitaminewater met logo voor de ideale dorstlesser 

Als relatie, bezoeker of klant is het superleuk om een blikje met heerlijk vitaminewater te krijgen. Vooral als het uit de koelkast komt, natuurlijk! Het is een ideale dorstlesser, waarmee u uw relaties, bezoekers of klanten eens iets anders dan water, koffie of thee voorschotelt. Vitaminewater bedrukken is dus ook nog eens ontzettend origineel! Gaat u toch gewoon voor flesjes water? Dat kan natuurlijk ook! Alle soorten en maten aan waterflesjes vindt u hier

Vitaminewater laten bedrukken in full color 

Deze blikjes vitaminewater bedrukken we in full color en dat kan gewoon rondom het blikje. Zeker weten dat uw logo, bedrijfsnaam of slogan opvalt! Hoe werkt dat nu precies? Het is ideaal als u de te drukken afbeelding in een gevectoriseerd EPS-bestand aanlevert. Een moeilijke term voor wie niet zoveel affiniteit heeft met grafische vormgeving. En dat geeft niet! Voor wie dit niet heeft, hebben wij een logoservice. zij zetten gratis uw logo om in een bruikbaar bestand, optimaal voor bedrukking.  

Eerst uitproberen? 

Voor we uw vitaminewater bedrukken krijgt u natuurlijk een digitale drukproef, zodat u kunt zien hoe het resultaat eruit komt te zien. Zodra u uw goedkeuring hierop geeft, gaan we aan de slag en heeft u binnen ongeveer 2 weken uw bedrukte blikjes vitaminewater in huis! Natuurlijk kunt u ze ook zelf eerst proberen, zodat u weet wat u weggeeft. Dan vraagt u gewoon een sample op. Bestelt u na aanvraag van het sample binnen 10 werkdagen, dan is dit onbedrukte proefexemplaar gratis! 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018