I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Allgifts.nl
×
Sluiten

Filter uw resultaten

Aantal
Vanafprijs
0.2
0.8
-
Kleur
Toon alles
Materiaal

Laatst bekeken

Biologisch afbreekbaar relatiegeschenk

Onze biologische afbreekbare relatiegeschenken zijn geschenken die na gebruik geen belasting hebben op het milieu. Ze worden namelijk gemaakt van materiaal die door de natuur worden afgebroken. Zo hebben wij relatiegeschenken gemaakt van bamboo. Wij verkopen ook papieren pennen. De kunststof onderdelen van de artikelen in deze categorie zijn natuurlijk ook biologisch afbreekbaar.Bedrukken van biologische relatiegeschenken. Natuurlijk kunnen wij uw biologische relatiegeschenken ook laten bedrukken. Wij doen dit voor u met een biologische afbreekbare inkt, hierdoor blijft de gehele relatiegeschenk biologisch afbreekbaar. Het zal in sommige gevallen ook mogelijk zijn om uw promotieartikel te laten laseren. Ziet u deze optie niet terug bij uw gewenste relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken of het toch mogelijk is voor dit product.

Custom made biologische relatiegeschenken

In ons huidige assortiment hebben we een aantal relatiegeschenken die custom made gemaakt kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de kleuren combinatie kiezen. Heeft u een idee voor een biologisch relatiegeschenk en ziet u dit promotieartikel niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op! Wij hebben ontwerpers die samen met u het idee kunnen uitwerken en wij zullen er dan voor zorgen dat uw biologische relatiegeschenk werkelijkheid wordt. Kijk op onze custom made pagina voor meer informatie of neem contact op met onze verkopers.

Wanneer biologische afbreekbare relatiegeschenken inzetten

Bedrukte biologische relatiegeschenken zijn uitstekend te gebruiken voor verschillende soorten bedrijven en activiteiten. Mensen zullen altijd pennen nodig hebben en als uw bedrijf maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen (MVO) dan vullen deze biologische afbreekbare pennen uw visie uitstekend aan. U kunt ze weggeven op beurzen, tijdens bezoeken aan relaties of gewoon gebruiken op het kantoor. Zoekt u een ander soort MVO relatiegeschenk? Neem dan een kijkje bij onze energiebesparende relatiegeschenken en onze gerecyclede relatiegeschenken.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster