+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Energiebesparing

(52)

Energiebesparing bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte energiebesparing relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals energiebesparing bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk energiebesparing met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 192 klanten

Rekenmachine bedrukken

v.a. € 2,94

SolarClip bedrukken

v.a. € 25,00

Solar charger bedrukken

v.a. € 18,69

Energiebesparende relatiegeschenken

Het verbeteren van het milieu, verminderen van CO2 en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Dit zijn allemaal onderwerpen die u tegenwoordig veel voorbij ziet komen en waar we allemaal graag onze steentje in bij willen dragen. Maar hoe doet u dit als ondernemer op het gebied van relatiegeschenken?

Wij raden u aan om eens te kijken tussen onze energiebesparende relatiegeschenken. Deze geschenken zijn op te delen in twee soorten relatiegeschenken. Zo hebben wij relatiegeschenken die energie besparen. Dit omdat het gebruik maakt van alternatieve energiebronnen, bijvoorbeeld van zonne-energie of waterenergie. We hebben daarnaast ook relatiegeschenken die uw relatie helpen om energie te besparen. Zo hebben wij een een set met energiebesparende lampen of een set die mensen bewuster van hun waterverbruik moet maken.

Bedrukte energiebesparende relatiegeschenken

Uw energiebesparende relatiegeschenken zijn natuurlijk door ons te bedrukken. Elke relatiegeschenk heeft een standaard bedrukking, daarnaast hebben we ook nog specialistische opties. Zo kunnen wij uw relatiegeschenken laseren, borduren of we gebruik maken van een speciale techniek genaamd doming.

Wanneer kan ik Energiebesparende relatiegeschenken inzetten?

Wilt u als bedrijf zelf een stap zetten om de ecologische voetafdruk te verminderen? Dan zijn deze duurzame producten zeer geschikt om in te zetten op evenement en beurzen. U kunt de items natuurlijk ook intern gebruiken. Zoekt u unieke en originele relatiegeschenken? Daar zijn enegergiebesparende relatiegeschenken ook zeer geschikt voor. De waterklok is bijvoorbeeld een uniek relatiegeschenk.

 

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster