I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

×
Sluiten

Filter uw resultaten

Aantal
Vanafprijs
0
0.1
-
Kleur
Gum
Punt

Laatst bekeken

FSC potloden bedrukken met logo

Bent u op zoek naar bijzondere en duurzame relatiegeschenken? Neem dan eens een kijkje naar onze FSC potloden met FSC keurmerk. ‘Wat voor keurmerk?’, zult u misschien denken. Een FSC keurmerk houdt in dat dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Wist u dat er per minuut gemiddeld 36 voetbalvelden aan bos verdwijnen? Wij vinden dat erg veel. De houten relatiegeschenken met FSC keurmerk zijn op een verantwoorde manier verkregen, wat betekent dat de bescherming van het leefgebied van planten en dieren in acht is genomen en de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders worden gerespecteerd. Door relatiegeschenken met FSC keurmerk te kopen draagt u dus meteen bij aan de bescherming van wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Bijzondere potloodjes, die FSC potloden van FSC hout!

Bedrukte FSC potloden

Houten artikelen zijn steeds gewilder en het aanbod wordt steeds gevarieerder. Zo leveren wij houten pennen, houten fotolijsten, houten jojo's, houten potloden en ga zo maar door. Uw houten producten kunnen wij ook bedrukken in de kleuren van uw huisstijl. Bekijk gerust eens het totale assortiment houten relatiegeschenken. De levertijd van onze houten producten met logo is vijf tot eenentwintig werkdagen. U kunt op onze website zelf de levertijden aangeven. Wenst u de bedrukte FSC potloden sneller te ontvangen, dan is dat tegen een kleine meerprijs mogelijk.  

Uw logo op duurzame relatiegeschenken

Wist u dat we bij Allgifts ook zoveel mogelijk proberen op een verantwoorde manier te werken? In onze Code of Conduct staat beschreven dat we ons aan wetten en regels houden, dat wij geen kinderarbeid of misbruik van werknemers tolereren en dat wij de werkplek veilig en gezond houden. Benieuwd wat er nog meer in staat? Lees de Code of Conduct of ga verder met het bestellen van de verantwoorde en duurzame FSC potloden!

Meer informatie