+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Gerecycled

(19)

Gerecycled bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte gerecycled relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals gerecycled bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk gerecycled met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 64 klanten

Gerecyclede relatiegeschenken

Wij proberen waar mogelijk onze relatiegeschenk biologisch afbreekbaar te produceren. Wij hebben speciaal voor u een productenpagina aangemaakt waar u deze biologisch afbreekbare producten kunt vinden. Link: http://allgifts.nl/relatiegeschenken/eco-duurzaam/biologisch-afbreekbaar/20192. Wanneer het niet mogelijk is om een product biologisch afbreekbaar te produceren, dan proberen we de relatiegeschenken van recyclebaar materiaal te produceren. Deze relatiegeschenken zijn gemaakt van verschillende soorten gerecycled materiaal.

Bedrukte gerecyclede relatiegeschenken

Natuurlijk kunt u de relatiegeschenken ook laten bedrukken. U kunt onze relatiegeschenken op verschillende manieren laten bedrukken. Wij hebben voor elk relatiegeschenk een standaard bedrukking geselecteerd en daarnaast is het bij sommige geschenken ook mogelijk om een speciale bedrukkingsmethode te selecteren. Zo kunnen sommige producten gelaserd worden, maar wij kennen ook een duurzame bedrukkingstechniek: doming. Op uw product komt dan een sticker waar een harslaag overheen komt. Dit is een duurzame bedrukkingsmethode, omdat de bedrukking heel lang mee gaat.

Groen relatiegeschenk is hip!

En daarom bieden wijn een breed schala aan van relatiegeschenken van gerecycled materiaal. Denk bijvoorbeeld aan ons notitieblokje met balpen (link: http://allgifts.nl/relatiegeschenk/notitieblok-en-balpen/326031>notitieboekje met pen) dat gemaakt is van gerecycled papier met een gerecyclede pen die biologisch afbreekbaar is. Een ander gewild product is de ???groene??? boodschappen tas (link: http://allgifts.nl/relatiegeschenk/grote-boodschappen-tas/311843). Wij verkopen daarnaast ook relatiegeschenken die helpen bij het recyclen. Denkt u hierbij aan een drietal gerecyclede tassen waarin je plastic, blik en papier kun sorteren. De tassen zijn los vervoerbaar om aan de straat te zetten of mee te nemen naar de supermarkt.

Bestellen is eenvoudig

Op onze vernieuwde site is het heel gemakkelijk om producten te bestellen! Geef zelf bij uw gekozen product het gewenste aantal bij de gewenste kleur in. Kies de bedrukkingsmethode en bestel! Vervolgens kunt u ervoor kiezen om uw logo/afbeelding aan te leveren via onze site. Natuurlijk mag dit ook via de mail als u dit fijner vindt. Zo makkelijk kan het zijn. Allgifts.nl.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster