+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Batterijen

(6)

Batterijen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte batterijen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals batterijen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk batterijen met opdruk of zonder opdruk.

4 door 1 klanten

Bedrukte Batterijen mogelijkheden

Voor het bedrukken van Batterijen relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Batterijen bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Batterijen bestellen. Let op! Bedrukte Batterijen hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Batterijen bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Batterijen bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Batterijen bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Batterijen (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Batterijen relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster