+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Camera's

(10)

Camera's bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte camera's relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals camera's bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk camera's met opdruk of zonder opdruk.

Bedrukte Camera's mogelijkheden

Voor het bedrukken van Camera's relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Camera's bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Camera's bestellen. Let op! Bedrukte Camera's hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Camera's bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Camera's bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Camera's bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Camera's (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Camera's relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster