+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Computermuizen

(15)

..

Computermuizen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte computermuizen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals computermuizen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk computermuizen met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 30 klanten

Computermuis

De computermuis, vroeger konden we ons niet indenken dat dit ooit zou bestaan, en tegenwoordig zijn er meer dan 1000 verschillende varianten, we kunnen zelfs bijna niet meer zonder! Een draadloze computermuis, een computermuis met extra opties, standaard, groot, klein. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Bestel een computermuis met logo voor relaties en zorg voor de juiste klik.

Computermuis met logo

Uit ons assortiment is iedere computermuis met logo te bedrukken. Wanneer u ervoor kiest de computermuis te bedrukken, zorgt u ervoor dat uw relatie uw bedrijf nóg langer herinnerd. Iedere keer wanneer de muis gebruikt wordt, gaat dit samen met een herinnering aan uw bedrijf. Het is zeer gemakkelijk om een bedrukking te plaatsen. U hoeft alleen maar uw logo of bedrijfsnaam te uploaden op onze site, en wij regelen de rest. De computermuis is zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen.

Bedrukte computermuis

Een bedrukte computermuis zorgt niet alleen voor een langere herinnering bij uw relatie, ook omstanders die de computermuis zien, worden herinnerd aan uw bedrijf. Een computermuis is eigenlijk onmisbaar, en dus geschikt om uit te delen in iedere tijd van het jaar. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, dus er is altijd een computermuis die perfect aansluit op de huisstijl van uw bedrijf.

Bestel uw geschenk

Bestel uw geschenk snel en gemakkelijk zelf op onze website. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster