+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Hoofdtelefoons & Oordopjes

(142)

Muziek luisteren is nog meer ontspannen met een goede koptelefoon. Bedruk een koptelefoon met uw logo. In ons assortiment vindt u onder andere een handige bluetooth koptelefoon of een eenvoudige draaibare koptelefoon.

Hoofdtelefoons & Oordopjes bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte hoofdtelefoons & oordopjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals hoofdtelefoons & oordopjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk hoofdtelefoons & oordopjes met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 147 klanten

In-ear Oordopjes bedrukken

v.a. € 0,69

Rebel oordopjes bedrukken

v.a. € 0,54

EarBuds bedrukken

v.a. € 3,90

DJ HeadPhone bedrukken

v.a. € 19,60

HeadArch bedrukken

v.a. € 12,88

HeadArch Photo bedrukken

v.a. € 13,12

Sargas oordopjes bedrukken

v.a. € 2,00

Oordopjes bedrukken

v.a. € 0,23

SILLY EARS bedrukken

v.a. € 7,19

TWINS bedrukken

v.a. € 1,69

BLUE BASS bedrukken

v.a. € 17,44

Jazz oordopjes bedrukken

v.a. € 12,90

Fusion oordopjes bedrukken

v.a. € 7,97

Hoofdtelefoons en oordopjes bedrukken

Er is bijna geen mens op de wereld die niet van muziek houdt. Tegenwoordig kun je dan ook op veel digitale apparaten muziek luisteren, zoals je computer, smartphone, mp3-speler en tablet. En daardoor is ook het straatbeeld veranderd: veel mensen lopen over straat met oordopjes in hun oren of een hoofdtelefoon op hun hoofd. Als bedrijf kunt u handig op deze trend inspelen: laat hoofdtelefoons of oordopjes bedrukken met uw bedrijfslogo! Zo kunnen uw relaties en klanten aan uw bedrijf denken terwijl ze een muziekje afspelen of een filmpje bekijken op hun telefoon. Laat u een koptelefoon bedrukken met uw logo, dan bent u verzekerd van een origineel en bovenal budgetvriendelijk relatiegeschenk. De hoofdtelefoons en oordopjes van Allgifts zijn namelijk al vanaf een zeer lage prijs beschikbaar!

Bedrukte oordopjes en koptelefoon

Bent u op zoek naar relatiegeschenken waar uw werknemers en relaties echt iets aan hebben? Geef ze dan een hoofdtelefoon of oordopjes met uw logo! Laat u oordopjes bedrukken met uw logo als relatiegeschenk, dan geeft u ze een geschenk dat niet snel onder in de la zal verdwijnen. Iedereen verslijt namelijk wel eens een koptelefoon of een stel oordopjes en dan komen uw oordopjes met logo goed van pas! En wist u dat onze hoofdtelefoons en oordopjes ook erg geschikt zijn om weg te geven als promotioneel artikel op beurzen en evenementen? U bestelt namelijk al digitale oortelefoons vanaf €0,49! Laat u de oordopjes bedrukken met uw logo, dan brengt u uw bedrijf pas echt onder de aandacht.

Breed assortiment

In de online webshop van Allgifts vindt u verschillende leuke en kwalitatieve koptelefoons en oordopjes. Zo hebben we hoofdtelefoons in verschillende trendy kleuren en oordopjes in verschillende trendy vormpjes, zoals de Silly Bud oordopjes in de vorm van een boxje, vlinder of cupcake! Gaat u voor kleine in ear oordopjes of grote draadloze koptelefoon? Met draadloze oordopjes of een koptelefoon die draadloos is hoeft u niet in de buurt van uw apparaat te blijven. Onze draadloze koptelefoons maken gebruik van handige bluetooth technologie. Met een bluetooth hoofdtelefoon heeft u pas echt een luxe relatiegeschenk te pakken! Bent u ook overtuigd geraakt van dit originele relatiegeschenk? Laat dan vandaag nog een koptelefoon of oordopjes bedrukken en verras uw relaties met een zeer bruikbaar geschenk!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster