+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Snel geleverde USB sticks

(44)

..

Snel geleverde USB sticks bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte snel geleverde usb sticks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals snel geleverde usb sticks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk snel geleverde usb sticks met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 119 klanten

Snel geleverde USB stick bedrukken met logo

De USB-stick is een hulpmiddel waar tegenwoordig bijna iedereen gebruik van maakt. Een USB-stick is een geheugenstick voor digitale bestanden en dient als extern opslagmedium. Zo kunt u eenvoudig bestanden overzetten tussen computers, laptops en tablets. Een USB-stick gaat erg lang mee en is daarom een duurzaam product. Geeft u een USB-stick als relatiegeschenk aan uw relaties, dan zullen zij daar lang van kunnen genieten! In de categorie ‘snel geleverde USB-sticks’ vindt u USB-sticks die een zeer korte levertijd hebben. Deze USB-sticks worden vaak al tussen de 1-3 werkdagen aan u geleverd! Bij Allgifts kunt u bovendien uw bedrijf in de schijnwerpers zetten door een snel geleverde USB-stick te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of afbeelding. Hiervoor gelden langere levertijden. Uiteraard kunt u de snel geleverde USB-sticks ook gewoon onbedrukt bestellen in onze webshop. 

Bedrukte snel geleverde USB-sticks van Allgifts

Een USB-stick is een handig relatiegeschenk dat niet snel in de la of kast van uw relaties zal verdwijnen. Iedereen heeft er namelijk wel een nodig. Onze snel geleverde USB-sticks zijn dan ook relatiegeschenken waar uw klanten echt iets mee kunnen. Bovendien zijn onze snel geleverde USB-sticks erg geschikt als weggevertje of promotioneel artikel. Staat u binnenkort op een beurs of organiseert u een evenement? Laat dan USB-sticks bedrukken met uw logo en profiteer van de snelle levertijd van de USB-sticks in deze categorie! Een USB-stick is erg leuk om te ontvangen op een beurs of evenement. Doordat veel mensen ze ook nog daadwerkelijk gebruiken, zullen ze telkens weer herinnerd worden aan uw logo.

Razendsnel geleverd

In de categorie ‘snel geleverde USB-sticks’ vindt u USB-sticks die een zeer korte levertijd hebben. Deze USB-sticks worden vaak al tussen de 1-3 werkdagen aan u geleverd! Laat u de snel geleverde USB-sticks bedrukken, dan geldt vaak een iets langere levertijd. U kunt zelf een levertijd naar wens aangeven. U kunt een bedrukte USB-stick met logo al binnen een week ontvangen. Kiest u voor een langere levertijd, dan is dat goedkoper. En laat u de snel geleverde USB-sticks in het verre Oosten bedrukken? Dan ontvangt u ook nog eens extra korting! Wilt u uw klanten en relaties verrassen met een handig relatiegeschenk? Laat dan vandaag nog snel geleverde USB-sticks bedrukken met uw logo en ontvang ze razendsnel in huis!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster