+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

USB Key

(9)

USB Key bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte usb key relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb key bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb key met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 20 klanten

USB Key bedrukken

Bent u op zoek naar een origineel geschenk voor uw relatie? Maar vindt u de gewone USB sticks te standaard? Laat dan de USB Key bedrukken! Deze USB stick heeft de originele vorm van een sleutel. Dankzij het gaatje in de USB past de Key perfect aan de sleutelbos van uw relatie. Kies ervoor om de USB Key te bedrukken zodat uw relatie iedere keer wanneer hij of zij de sleutelbos in handen heeft, herinnerd wordt aan uw bedrijf.

USB Key met logo

Doordat onze werknemers al jarenlang ervaring hebben met het bedrukken van de USB Key, kunt u deze taak met een gerust hart aan onze werknemers overlaten. Binnen een mum van tijd ontvangt u de USB Key met logo op de door u opgegeven locatie. U kunt volledig bepalen hoe u de USB stick bedrukt wilt hebben, hierdoor past de USB Key altijd bij uw huisstijl.

Bedrukte USB Key

Dankzij de aparte vorm van deze bedrukte USB Key kunt u deze USB op veel leuke manieren aanbieden aan uw relatie. Wat dacht u van een boodschap als: op zoek naar de sleutel van een ideale marketingactie? Of heeft u misschien een bouwbedrijf dat ook sleutels kan maken, en wilt u dat op een leuke manier overbrengen bij uw relatie? Dat kan met deze gave USB Key. Bent u toch op zoek naar een USB stick in een standaard vorm, dan kunt u ook bij ons terecht.

Snel en eenvoudig zelf bestellen

Het is bij Allgifts.nl mogelijk om snel en eenvoudig zelf te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Heeft u tijdens het bestellen van uw product vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Dit kan via de chat, maar u kunt ook bellen met +31 (0)38 - 760 1900.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster