+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

USB keys

(8)

USB keys bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte usb keys relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb keys bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb keys met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 20 klanten

USB keys bedrukken

Bent u op zoek naar een origineel geschenk voor uw relatie? Maar vindt u de gewone USB sticks te standaard? Laat dan USB keys bedrukken! Deze USB stick heeft de originele vorm van een sleutel. Dankzij het gaatje in de USB past de sleutel perfect aan de sleutelbos van uw relatie. Kies ervoor om de USB keys te bedrukken zodat uw relatie iedere keer wanneer hij of zij de sleutelbos in handen heeft, herinnerd wordt aan uw bedrijf. Ook leuk om weg te geven bij de aankoop van een woning of bij het tekenen van een huurovereenkomst van een kantoorruimte.

USB keys met logo bedrukken

Met USB keys bedrukken hebben onze werknemers al jarenlang ervaring. Daarom kunt u deze taak met een gerust hart aan hen overlaten. Binnen een mum van tijd ontvangt u de USB sleutels met logo op de door u opgegeven locatie. U kunt zelf bepalen hoe u de USB sticks bedrukt wilt hebben, hierdoor passen de sticks altijd bij uw huisstijl.

Bedrukte USB keys

Dankzij de aparte vorm van deze bedrukte USB keys kunt u deze op veel leuke manieren aanbieden aan uw relatie. Wat dacht u van een boodschap als: op zoek naar de sleutel van een ideale marketingactie? Of heeft u misschien een bouwbedrijf dat ook sleutels kan maken, en wilt u dat op een leuke manier overbrengen bij uw relatie? De sleutel tot succes: bedrukte USB-keys! Bent u toch op zoek naar een USB stick in een standaard vorm, dan kunt u ook bij ons terecht.

Snel en eenvoudig zelf bestellen

Het is bij Allgifts.nl mogelijk om snel en eenvoudig zelf te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Heeft u tijdens het bestellen van uw product vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Dit kan via de chat, maar u kunt ook bellen met +31 (0)38 - 760 1900. Vergeet u niet een gratis sample aan te vragen? Voordat wij de USB keys bedrukken, ontvangt u van ons altijd een digitale drukproef om de bedrukking goed te keuren of aan te laten passen. Geen verrassingen!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster