+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

USB pennen

(12)

..

USB pennen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte usb pennen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb pennen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb pennen met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 12 klanten

USB pennen bedrukken

Zoekt u naar een relatiegeschenk voor uw relaties, maar vindt u pennen of ‘standaard’ USB sticks te gewoontjes? Combineer dan deze twee geschenken! Deel USB pennen uit aan uw (zaken)relaties. Een multifunctioneel geschenk dat met veel plezier gebruikt zal worden. Tevens zal de zgn. USB pen drive door zowel jong als oud gebruikt worden, omdat bijna iedereen tegenwoordig een computer of laptop in huis heeft staan, of misschien zelfs wel allebei. Wist u dat USB pennen bedrukken zorgt voor een grotere naamsbekendheid?

Bedrukte USB pennen

Laat dus voor uw relaties de USB pennen bedrukken en ervaar zelf het succes dat deze bijzondere pen met zich meebrengt. Alle USB pen drives zijn volledig naar uw wensen te bedrukken. Wij hebben medewerkers in dienst die al jarenlange ervaring hebben met de USB pennen bedrukken met logo en/of tekst. Het bedrukken van artikelen kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten. Uw bestelling wordt met de grootste zorg verwerkt en afgeleverd. U kunt op onze site direct uw investering berekenen en aangeven of het een spoedbestelling betreft, waardoor u uw producten nóg sneller in huis heeft.

USB pen drive met logo

De bedrukte USB pennen met logo zijn ideaal strooigoed voor op scholen, kantoren en beurzen. Producten als een pen met opslaggeheugen worden hier namelijk dagelijks gebruikt. Dat betekent ook dat bedrukte USB pennen er bijna dagelijks voor zorgen dat uw naam gezien wordt. Win-win.

Snel en gemakkelijk uw geschenken bestellen

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Ook kunt u met iDEAL betalen, zodat ook het betalingsproces snel is afgerond. Op deze manier kunnen bestellingen nóg sneller verwerkt worden, en worden de bestellingen dus eerder bij u afgeleverd. Wanneer u vragen heeft tijdens het bestellen, kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar en helpen u graag. Trouwens, zijn de USB pennen toch niet helemaal wat u zoekt? Wellicht zijn de USB keys wat u zoekt!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster