+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Pepermunt

(89)

Altijd een frisse adem bij de hand? Dat kan met verfrissende pepermuntjes. Kies voor pepermuntjes in een mooi vormgegeven pepermuntblikje,  romantisch hartvormig mintdoosje of een leuk pepermuntdoosje met spiegeltje.
 

Pepermunt bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte pepermunt relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals pepermunt bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk pepermunt met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 116 klanten

smint doosje bedrukken

v.a. € 1,80

Tip!
Mintblikje bedrukken

v.a. € 0,44

Pepermuntdoos bedrukken

v.a. € 0,23

Pepermunt

Als u even geen tijd hebt om uw tanden te poetsen of u heeft geen tandenborstel bij de hand? Maar u wilt toch een frisse adem? Dan is pepermunt de ideale oplossing. Ook als u pittig gegeten heeft, geeft pepermunt u direct dat frisse gevoel. Het geeft je een gevoel van zekerheid. Pepermunt is makkelijk mee te nemen in een platte verpakking.

Pepermunt bedrukken

Ons pepermunt kan verpakt worden in vele vormen en maten en biedt diverse mogelijkheden om uw bedrijfslogo of slogan hierop af te drukken. Zelfs de vorm van de verpakking kan aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Waarom zou u pepermunt bedrukken? Uw naam komt overal weer opgedoken! Pepermunt is een gewild product, zeker voor op beurzen, evenementen of open dagen.

Pepermuntverpakkingen

Allgifts.nl heeft de meest inspirerende idee??n voor u op rij gezet. Denk hierbij aan de verpakking in de vorm van een vrachtwagen voor een logistiek bedrijf of een verpakking in de vorm van een huis voor een makelaar. Natuurlijk zijn er ook meer standaard producten te verkrijgen, zoals het traditionele pepermuntblokje, het clic clac blikje en het pepermuntdoosje.

Bestel uw producten zelf

Wist u dat u zelf heel gemakkelijk uw producten kunt bestellen via onze site? Kies het gewenste product, vul het gewenste aantal in (bij de gewenste kleur) en vul eventueel de drukpositie- en methode in. Aan de rechterkant van het scherm verschijnt direct de totaalprijs. Wanneer u uw product in uw winkelmand heeft geplaatst, heeft u de optie om uw artwork aan te leveren. Dit mag trouwens ook per mail als u dat fijner vindt. Bestellen bij Allgifts.nl? Eitje!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster