I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.nl
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0.6
1.3
-
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

Drop

Drop is een typisch Nederlands product. Drop is er in vele vormen en maten, maar het kenmerk van drop is dat het altijd zwart is. De smaak van drop kan echter vari??ren van zoet naar zout. Daardoor zit er altijd wel een lekker dropje tussen! Drop is daarmee een ideaal relatiegeschenk wat iedereen zal waarderen.

Verpakking drop bedrukken

Maak de drop persoonlijk door de verpakking te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of naam. Voor het bedrukken van een smaakvol relatiegeschenk kunt u bij Allgifts.nl de drop verpakken in een kubus, een weckglas of een plastic emmertje. Het logo van uw bedrijf zal herkenbaar op de verpakking bedrukt worden.

Drop als relatiegeschenk

Uw dropje kan zelfs per stuk verpakt worden, zodat uw klant of medewerker bij ieder dropje op een positieve manier aan uw bedrijf denkt. Deel drop uit op een beurs of evenement en u weet zeker dat u mensen naar uw stand trekt. Natuurlijk is het ook leuk om drop per post te versturen of op tafel te zetten tijdens een open dag of een training.

Snoep bestellen

Bent u enthousiast over drop als relatiegeschenk en wilt u de verpakking snel en goedkoop laten bedrukken? Klik dan op onze site het door u gewenste product aan. U kunt op de productpagina direct de all-in prijzen berekenen en zo weet u meteen de totale kosten van uw geschenk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van drop als relatiegeschenk? Neemt u gerust contact op met onze verkopers. Zij helpen u graag verder! Bel 0529-428024 of mail naar verkoop@allgifts.nl.

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts.nl

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award