I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Ga naar de producten ()

Ballonnen bedrukken als eye-catcher

Bent u op zoek naar een leuke give-away? Eentje waarmee u uw jonge klanten een groot plezier kunt doen? Laat dan ballonnen bedrukken! En niet alleen kinderen doet u een plezier met onze ballonnen: u geeft uw bedrijfsfeest of beursstand er ook extra kleur mee! Bij Allgifts.nl kunt u de ballonnen zowel bedrukt als onbedrukt bestellen. Ideaal wanneer u een combinatie van ballonnen met logo en ballonnen in een steunkleur wilt bestellen. Welke ballon u ook nodig hebt, wij helpen u graag bij het creëren van de juiste uitstraling. En kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op met onze ervaren adviseurs!

Bedrukte ballonnen in diverse kleuren

Onze ballonnen zijn in 15 kleuren te bestellen en te voorzien van elke opdruk die u wenst. U kunt kiezen voor een opdruk in 1, 2 ,3 of 4 kleuren, maar ook een full color bedrukking behoort tot de mogelijkheden. Zo krijgt u een bedrukte ballon die past bij uw bedrijf. Wanneer u bedrukte ballonnen wilt bestellen, dan is het goed om te weten dat onze ballonnen uit veilige grondstoffen worden geproduceerd. Ze zijn gemaakt van natuurlatex volgens de nieuwste speelgoedlijn. Hoe bedrukte ballonnen bestellen?

Ballonnen accessoires

In ons aanbod vindt u niet alleen ballonnen, maar ook producten waarmee u de bedrukte ballonnen kunt opblazen, zodat u niet buiten adem aan het evenement begint. En wilt u de bedrukte ballonnen mooi uitstallen, dan bieden wij ook een ballonnen boom. Kortom, gaat u ballonnen bedrukken, dan zit u bij ons goed!

Zelf eenvoudig bestellen

Hebt u een ballon gevonden die u wilt bestellen, dan kunt u deze gemakkelijk via onze website bestellen. U geeft het aantal stuks in van de kleur(en) die u wilt bestellen, kiest de gewenste drukmethode en het aantal kleuren voor de bedrukking en geeft tenslotte aan wanneer u de producten nodig hebt. Vervolgens plaatst u de bestelling in uw winkelmand en kunt u deze afronden. U ziet, het bestellen gaat veilig en snel!

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018