Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Kerst
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Rijbewijsetuis met logo als reclamemiddel

Wij kunnen tal van redenen verzinnen waarom u er slim aan doet om te kiezen voor rijbewijsetuis bedrukken. Een bedrukte rijbewijsetui is echt een populair relatiegeschenk en uitermate geschikt als reclamemiddel voor uw organisatie. Allgifts.nl is uw groothandel die u deze rijbewijsetuis kan leveren en biedt u verschillende kleurrijke, hippe en geschikte rijbewijsetuis die u kunt bedrukken met uw logo en/of tekst. Natuurlijk is het ook is het mogelijk om voor een onbedrukt artikel te kiezen. U zult begrijpen dat een rijbewijsetui vaak wordt uitgedeeld door automotive bedrijven! Is een rijbewijsetui niet het product dat u zoekt? Wij hebben nog tal van andere hardlopers aan auto accessoires!

Tip voor de autobranche: bedrukte rijbewijsetuis!

Met uw logo op een rijbewijsetui geeft u dit artikel een persoonlijk tintje en zorgt u voor binding tussen uw klant/relatie en uw eigen organisatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om het etui onbedrukt te bestellen, maar u bereikt meer met een bedrukt product. Daarnaast kunnen wij snel leveren, dus laat gerust uw rijbewijsetui bedrukken! We zien dat deze hardlopende hoesjes vaak ingezet worden als lokkertjes op een (auto)beurs, als kleinigheidje na het uitvoeren van een APK-beurt of bij het afhalen van een nieuw rijbewijs op het gemeentehuis!

Rijbewijsetuis zijn functionele relatiegeschenken

Rijbewijsetuis kunnen bij verschillende gelegenheden van te pas komen. Gebruik het mapje bijvoorbeeld in de auto, voor thuis als opberghoesje of tijdens het boodschappen doen om uw rijbewijs en andere pasjes in te bewaren. Dit product dient als bewaarmiddel, maar ook beschermt het uw rijbewijs tegen beschadiging. De rijbewijsetui is tijdloos en kan tijdens verschillende evenementen weggegeven worden. Het is geen seizoensgebonden product en dus altijd leuk om weg te geven aan uw klanten en/of relaties.

Bestel uw gewenste product

Bent u na het zien van dit artikel enthousiast geworden over de rijbewijsetui en wilt u deze bij ons bestellen of goedkoop bedrukken? Klik dan uw favoriete etui aan. Op de productpagina kunt u direct de all-in prijzen berekenen en weet u meteen wat deze rijbewijsetuis bedrukken u gaat kosten. Ook de levertijden en productinformatie worden getoond. Wij kunnen snel leveren tegen een kleine meerprijs en bij langere levertijden is het mogelijk om een leuke korting van ons te ontvangen op het bestelde artikel. Wij helpen u graag aan dit super hippe rijbewijsetui. Maak het verschil en bestel direct!

9.1
1590 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999