+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Manicure & pedicure

(34)

Manicure & pedicure bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte manicure & pedicure relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals manicure & pedicure bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk manicure & pedicure met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 68 klanten

Manicuresets

Vooral bij de vrouwen is het begrip 'manicure' niet onbekend. Manicure is een behandeling van de handen, maar vooral van de nagels. En daarbij is een manicureset onmisbaar. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor vrouwen? Met een manicureset kunt u altijd iemand verrassen! Van losse producten tot uitgebreide manicuresets: Allgifts.nl heeft het allemaal in haar brede en diepe assortiment.

Manicuresets bedrukken?

Bij Allgifts.nl kunt u ervoor kiezen om uw producten onbedrukt te laten leveren, maar natuurlijk is een bedrukking ook mogelijk. Wat denkt u van uw naam, logo of slogan op een manicureset? Elke keer als uw relaties het setje gebruiken, worden zij weer positief aan u herinnerd. Weten wat de kosten zijn voor het bedrukken van een manicureset? Check het zelf aan de hand van ons gemakkelijke online offerte systeem.

Manicureset als relatiegeschenk

U hoeft niet per se een hele manicureset cadeau te geven. Zo hebben wij tal van losse producten die bij een manicurebehandeling gebruikt worden. Voorbeelden hiervan zijn eennagelvijl en een pincet. Lijkt u een manicureset leuk? Ook daar hebben wij diverse uitvoeringen van. Van tweedelige setjes die een schaar en een vijltje bevatten tot uitgebreide, 10-delige manicuresets. Zo zit er altijd een relatiegeschenk tussen die past bij uw doelgroep.

Zelf bestellen? Dat kan!

Dankzij onze gebruiksvriendelijke site is het mogelijk om zelf uw bestelling in te voeren. Wij kunnen snel leveren tegen meerprijs en bij langere levertijden ontvangt u een korting! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact op met onze verkopers via verkoop@allgifts.nl.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster