+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Spinners

(15)

Spinners bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte spinners relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals spinners bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk spinners met opdruk of zonder opdruk.

Bedrukte Spinners mogelijkheden

Voor het bedrukken van Spinners relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Spinners bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Spinners bestellen. Let op! Bedrukte Spinners hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Spinners bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Spinners bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Spinners bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Spinners (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Spinners relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster