+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Evenementen

(43)

Evenementen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte evenementen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals evenementen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk evenementen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 43 klanten

Opvouwbare mat bedrukken

v.a. € 1,30

Armband bedrukken

Offerte opvragen

Safety Oordopjes bedrukken

v.a. € 0,26

Regenponcho bedrukken

v.a. € 0,45

Spiegelhoes bedrukken

Offerte opvragen

190T Nylon Rugzak bedrukken

Offerte opvragen

St. Bretels rood bedrukken

v.a. € 2,66

St. Tutu rood bedrukken

v.a. € 3,99

Tip!
Hallo-hand bedrukken

v.a. € 0,94

Aloha Slinger bedrukken

v.a. € 0,54

Elastic Ribbon bedrukken

Offerte opvragen

Aloha Slinger bedrukken

Offerte opvragen

Taggy armbandje bedrukken

v.a. € 0,23

Zonnebril bedrukken

v.a. € 1,13

Evenementen relatiegeschenken bedrukken met logo

Houdt u wel van een feestje en gaat u graag naar evenementen, misschien wel samen met uw werknemers of relaties? Of organiseert u een evenement en bent u op zoek naar leuke kleine geschenken om uit te delen? Dan zijn onze evenementen relatiegeschenken iets voor u. Bij ons bestelt u zowel relatiegeschenken voor festivals als voor sportevenementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke ketting met LED-licht die opvalt in het donker? Ook hebben wij opvouwbare zitkussens voor op festivals of in het stadium in ons assortiment zodat u altijd heerlijk kunt zitten. Bij Allgifts kunt u ook evenementen relatiegeschenken bedrukken met uw logo of tekst.

Bedrukte evenementen relatiegeschenken

Organiseert uw bedrijf een muzikaal evenement? Dan zijn onze festivalartikelen iets voor u. Denk daarbij aan oordopjes die ervoor zorgen dat uw bezoekers geen gehoorschade oplopen, regenponcho’s zodat het festival niet in het water valt en zonnebrillen voor de juist zonnige dagen. Natuurlijk erg leuk met uw logo erop. Evenementen relatiegeschenken bedrukken gaat eenvoudig in zijn werk in de online webwinkel van Allgifts. U selecteert allereerst het geschenk naar keuze, geeft aan hoeveel u wilt bestellen en voegt de artikelen toe aan uw winkelwagentje. Vervolgens kunt u aangeven uit hoeveel kleuren uw logo bestaat en de bestelling plaatsen. Heeft u hier hulp bij nodig? Neem gerust contact op zodat wij u verder kunnen helpen.

Referenties

Wist u dat wij al een indrukwekkend aantal toonaangevende bedrijven hebben mogen voorzien van relatiegeschenken? Allgifts is uitgegroeid tot een grote speler in de wereld van relatiegeschenken en dat is niet voor niets. Allgifts hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service. Neem gerust een kijkje bij onze referenties om te zien aan welke bedrijven wij allemaal hebben mogen leveren. U kunt dan ook met een gerust hart bij Allgifts evenementen relatiegeschenken bedrukken met uw logo! Bestel vandaag nog en wij gaan meteen voor u aan de slag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster