+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Leuk voor kinderen

(26)

Leuk voor kinderen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte leuk voor kinderen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals leuk voor kinderen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk leuk voor kinderen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 42 klanten

Bedrukte Leuk voor kinderen mogelijkheden

Voor het bedrukken van Leuk voor kinderen relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Leuk voor kinderen bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Leuk voor kinderen bestellen. Let op! Bedrukte Leuk voor kinderen hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Leuk voor kinderen bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Leuk voor kinderen bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Leuk voor kinderen bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Leuk voor kinderen (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Leuk voor kinderen relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster