+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Belkin

(6)

Het merk Belkin houdt zich vooral bezig met geschenken rondom technologie. Zij wil mensen met elkaar verbinden. Zo biedt zij bijvoorbeeld smartphone hoesjes aan, iPad covers, en is er een wifi router te verkrijgen. Bent u dus op zoek naar een geschenk dat helemaal bij de tijd moet zijn, en te maken moet hebben met technologie, dan is een product van Belkin een goede keuze.

Belkin bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte belkin relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals belkin bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk belkin met opdruk of zonder opdruk.

Bedrukte Belkin mogelijkheden

Voor het bedrukken van Belkin relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Belkin bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Belkin bestellen. Let op! Bedrukte Belkin hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Belkin bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Belkin bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Belkin bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Belkin (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Belkin relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster