Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Flameclub

De ene aansteker is de andere niet. Maar een aansteker, dat stelt toch niet zoveel voor? Nou, ook van een aansteker kun je een toffe weggever maken! Een aansteker bedrukken kan zorgen dat jij als een kwalitatief en gul bedrijf overkomt. Dat kan met merk aanstekers. Flameclub is een van onze merken die staan voor kwaliteit. En tegelijkertijd staat dit merk voor gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. De bedrukte aanstekers van Flameclub zijn getest en gecertificeerd. Helemaal veilig dus! Laat aanstekers bedrukken of doe inspiratie op.

Aanstekers bedrukken van Flameclub

Aanstekers bedrukken van een merk of 'gewone' aanstekers met logo. Dat maakt bij een weggever zoals dit toch niet uit? Think twice! Bij elk product geldt dat een merkproduct je in een toch wel degelijk ander daglicht zet. Een merk straalt exclusiviteit uit, en bovendien komt het meer over als een kwalitatief product. In het merendeel van de gevallen hangt de kwaliteit van het product samen met de reputatie van het bedrijf. Ook een merk aansteker kan hier dus aan bijdragen. En die zijn in te zetten voor allerlei diverse thema's en gelegenheden. Open dagen, lezingen, beurzen, feestjes... Je kunt giveaways zoals aanstekers met logo geven, maar ook bijvoorbeeld merk pennen. Parker pennen zijn bijvoorbeeld ontzettend nuttige weggevers, die ook nog eens klasse uitstralen. Op die manier geeft je iets kleins, met een grote impact!

Bedrukte aanstekers uitdelen

Aanstekers laten bedrukken kan voor veel diverse gelegenheden. Maar wat voor reclame aansteker kies je dan? Het soort aansteker dat je kiest is belangrijker dan je misschien denkt. Kijk daarom eens rustig rond in ons assortiment aanstekers. Maar merk of geen merk, bij Allgifts zijn ze allemaal gecertificeerd en dus veilig en betrouwbaar. We vinden het bij al onze producten belangrijk dat ze voldoen aan de Europese richtlijnen. Wij kiezen onze leveranciers en producten dan ook met zorg uit.  Welke promotie aansteker kies jij? Een lange of brede? Daarnaast hebben we ze met een drukknopje, maar ook nog met het klassieke draaischijfje. Onze merk aanstekers zijn vrijwel allemaal voorzien van een vlamregelaar. Bovendien zijn ze kindveilig. Dat is voor ons een van de belangrijkste aspecten die een product als een aansteker moet hebben. Een aansteker heeft als groot voordeel dat hij voor alle seizoenen van pas komt. In de zomer voor de barbecue en in de winter voor de kaarsjes! Ga jij voor een aansteker als weggever of toch voor een ander type relatiegeschenk?

Merk aanstekers bedrukken en bestellen

Weet jij al voor welke aansteker met opdruk je gaat? Dan kun je eenvoudig en snel gaan bestellen op onze website. Je kiest van jouw favoriete model het gewenste aantal en waar mogelijk de kleur die bij jou past. Daarna laat je weten welke bedrukkingsoptie jouw voorkeur heeft. Soms is er maar 1 mogelijkheid waarop je je aanstekers kunt bedrukken, maar vaak zijn er meerdere opties geschikt. We selecteren per product alleen de beste drukmethoden en -posities, zodat jij hoe dan ook een professioneel resultaat in huis hebt. Kun je toch niet kiezen? Laat je dan adviseren door onze professionals! Zij hebben jarenlang ervaring en helpen je graag. Heb je de bedrukking voor elkaar? Mooi! Dan kun je de gewenste leverdatum aangeven. Vervolgens upload je je logo of tekst die je wilt drukken. Na het bestellen maken we een digitale drukproef voor je op, zodat je exact weet wat  jij straks in huis hebt. Geef jij hierop akkoord, dán gaan we beginnen met drukken en verzenden we heb gratis voor je! Ook echt voelen en zien wat je straks in huis hebt? Dan kun je bij ons ook een sample opvragen. Bestel je op basis van dit sample, dan mag je dit sample gratis houden!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999