Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Sabatier

Professioneel in de keuken, ook jij bent dat! Een mooi en verrukkelijk gerecht begint bij het juiste keukengerei. Dan ben je bij merken zoals Sabatier goed! Sabatier staat voor professionaliteit en traditioneel vakmanschap. Doe inspiratie op en ga voor het juiste geschenk voor jouw relatie. Een Sabatier mes is voor de echte fijnproever en gaat levenslang mee. Messen en messensets graveren kan overigens van allerlei diverse merken. Van Sabatier zijn diverse collecties verkrijgbaar, maar bij Allgifts hebben we vooral de Riyouri serie. Alleen al in deze collectie vind je voor allerlei doelen het juiste mes!

Diamant Sabatier Riyouri collectie

Wat Riyouri messen speciaal maakt, is dat ze zeer lang scherp blijven én lekker in de hand liggen. Bovendien geeft het merk Sabatier een levenslange garantie vanwege de zeer hoge kwaliteitsnormen. Voor alle gerechten kun je een Sabatier met of een stijlvol Riyouri messenblok  uitstekend gebruiken. Voor de Oosterse keuken, de Italiaanse, de Hollandse, de Franse en ga zo maar door! Over Frans gesproken. Je merkte het vast al aan de naam Sabatier, dat het merk uit Frankrijk afkomstig is. Al in de 14e eeuw begon het merk in het Franse Auvergne als een staal- en messenproducent. Hier ontstond het vakmanschap, dat nu nog steeds wordt gebruikt voor professionele messen. Dit traditionele vakmanschap wordt momenteel ingezet in combinatie met een geavanceerde productieketen. Met Sabatier messen laat je niet zomaar keukenaccesoires bedrukken, maar ga je écht voor comfortabele, professionele en kwalitatieve keukenspullen. De Diamant Sabatier Riyouri serie bij Allgifts bevat alles wat jij nodig hebt. Messen voor diverse soorten voedsel, zoals een tomatenmes, tourneesmes, koksmes en broodmes. Daarnaast bieden we je een stijlvol messenblok met eigen gravure of een gave snijplank om professioneel te serveren. Ga voor de stijlvolle woon- en leefstijl!

Sabatier messen voor de horeca

Je kunt messen bedrukken als geschenk voor je relaties. Zo kun je het bijvoorbeeld opnemen in het kerstpakket, maar je kunt er ook klanten of andere relaties mee verrassen. Hoe gaaf is het om iemand die fan is van koken, een geschenk als dit te geven? Je laat zien dat je op de hoogte bent van zijn interesses en daarnaast straal je kwaliteit en professionaliteit uit. Twee vliegen in één klap! Combineer het met bijvoorbeeld besteksets met logo, mocht je voor het complete plaatje gaan. Overigens kun je Sabatier messen ook prachtig combineren met bijvoorbeeld bedrukte borden en schalen met jouw logo. Maar Sabatier messen zijn ook in te zetten in de horeca. Kijk overigens voor inspiratie ook eens in onze categorie voor horeca, toerisme en recreatie! In jouw professionele keuken zijn messen met logo eigenlijk niet te missen! Met Sabatier messen heb je iets professioneels, met een extra scherpe hoek zodat je eenvoudig en snel te werk kunt gaan.

Messen bedrukken en bestellen

Laat messen bedrukken voor je relaties, of voor eigen gebruik in jouw professionele keuken. Het mooie aan de Sabatier messen is dat ze stijlvol te graveren zijn. Zo heb jij een professionele bedrukking, maar ook een stijlvaste. Het zal dus geen kans zijn dat er iets in het eten komt wat er niet hoort. Ook de snijplanken en messensets van het merk zijn te graveren. Zo kom je écht met iets gaafs! Zeker weten dat jij jouw personeel of relaties enorm blij maakt met een stijlvol product zoals dit. En daar doe je het voor!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999