Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kersttassen

Verpak je waardering in een mooie tas die een prachtige eerste indruk afgeeft! Laten we lekker duurzaam doen. Geen plastic zakken meer, maar gave tassen die je vaker kunt gebruiken, van beter materiaal. Heb je meerdere klerstattenties die je als een pakketje wilt geven? Laat dan zeker een kersttas bedrukken!

2 producten

Kersttassen met logo

Kerst is de ideale tijd om je relaties te versterken! Voor een groter kerstgeschenk of meerdere kleine attenties moét je haast wel een mooie tas of zak hebben. Laat jij papieren tasjes bedrukken met een speciale kerstopdruk? Met daaraan een labeltje voor een persoonlijk boodschap? Of ga jij voor een handig, herbruikbaar, opvouwbaar tasje? Het kan allemaal! De eerste indruk is het allerbelangrijkste, dus verpak je attentie op een leuke manier! Hier helpen wij je uiteraard mee. Echt origineel zijn? Ga voor een zijdezacht kersttasje van stof, met een schattige eland aan de voorkant! Of je nu voor een kerstgeschenk met logo gaat of toch een subtiele, kleine kerstattentie, een tasje maakt alles leuker om te krijgen én om te geven!

Kerstgeschenken bedrukken

De kersttassen zijn ideaal voor kleine attenties zoals bedrukte kerstballen, maar ook voor de iets luxere. Voor de belangrijkste relaties laat je een kerstgeschenk bedrukken. Een kerstgeschenk met logo kan een gadget zijn, maar ook bijvoorbeeld wijn! Weet je van gekheid niet meer wát voor kerstgeschenk je zou moeten bedrukken voor je relatie? Wij weten voor elk soort relatie wat het beste past, en natuurlijk wat bij jouw bedrijf zou passen! Laat je inspireren en adviseren door onze professionals. Je kunt ze bellen, mailen én met ze chatten. Alles voor jouw ideale kerstartikelen!

Kersttassen voor relaties

Voor wié laat jij de kersttassen bedrukken, met natuurlijk de kerstgeschenken? Ga je voor een kerstgeschenk voor klanten? Of laat jij je kerstgeschenk personeel verrassen? Een kerstgeschenk voor relaties is altijd een goed idee om je waardering écht te uiten! Je kunt je kerstgeschenk zakelijk inzetten, wat veel wordt gedaan. Maar natuurlijk kan een kerstgeschenk met logo ook in andere gelegenheden worden ingezet. Alles is mogelijk! Bij Allgifts hebben we een ruim assortiment aan kersttassen. De tassen zijn te bestellen in allerlei kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een kersttas die precies past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Wat je overigens ook perfect kunt afstemmen op jouw huisstijl, zijn bedrukte kerstmutsen!

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Zo'n kerstgeschenk bedrukken mét een handige kersttas? Bij Allgifts kun je snel en gemakkelijk zelf je kerstgeschenken bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht je tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kun je deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar je kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor je klaar en gaan samen met jou voor eht allerbeste kerstgeschenk. Een kerstfeest om nooit te vergeten! 

9
2067 Beoordelingen
9 Op basis van 2067 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999