Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kerstmutsen

Ho, ho, ho eens even! Heb jij al nagedacht over een leuke aankleding voor jouw kerstfeest? Bedrukte kerstmutsen zijn voor elk kerstfeest of -evenement natuurlijk niet te missen! Het breekt het ijs wanneer iedereen een grappige muts op heeft. Bovendien wordt jouw logo keer op keer gezien! Laat jij je kerstmutsen bedrukken of toch borduren?

Kerstmutsen met logo

Een écht kerstfeest heb je met kerstartikelen zoals kerstmutsen. Een kerstmuts bedrukt met joúw logo. Bijna iedereen vindt het leuk om tijdens de kerstdagen een mooie muts op te hebben. Laat kerstmutsen bedrukken en verras je relatie. De mutsen zijn ook zakelijk in te zetten. Organiseer een goede actie voor kerst en draag tijdens deze actie een mooie kerstmuts samen met je medewerkers. Wist je dat we niet alleen rode kerstmutsen hebben, maar ook bijv. gele, blauwe of groene exemplaren? Zo kun je je kerstmutsen perfect afstemmen op jouw huisstijl! Een gewone kerstmuts of een muts met grappige lichtjes. Een lichtgewicht, goedkope vilten muts of toch een professionelere, zijdezachte muts met een nepbontje, zoals de kerstman ook heeft? Alles is mogelijk bij ons! 

Kerstgeschenken bedrukken

Wil je in plaats van, of misschien wel naast de bedrukte kerstmutsen iets groters weggeven? Bijvoorbeeld omdat je je relatie zo waardeert of een super goede samenwerking hebt genoten? Dan is een kerstgeschenk bedrukken een beter idee. We hebben werkelijk voor elke relatie de juiste kerstattentie. Onder een kerstgeschenk met logo verstaan we de wat grotere geschenken, zoals toffe gadgets of luxe keukengerei. Net als een kerstmuts kun je ook een kerstgeschenk zakelijk inzetten. Je kunt een kerstgeschenk voor klanten doen, bijvoorbeeld om voor te sparen of voor een winactie. Maar je kunt ook met je kerstgeschenk personeel verrassen. Wel liever iets kleins? Naast kerstmutsen kunnen we ook kerstballen bedrukken!

Bedrukte kerstmutsen

Met een kerstgeschenk relaties verrassen? Dat kan perfect! Zo kun je bijvoorbeeld een tas bedrukken met allerlei kerstartikelen erin. Maar ook alleen al een kerstmuts heeft een uitstekende verrassingsfactor. Of je je kerstmuts of kerstgeschenk zakelijk inzet, met je kerstmuts of kerstgeschenk personeel verblijdt of het voor nog iets anders inzet. Vrolijkheid en warmte gegarandeerd! Bepalen wat het beste bij je relatie past? Bedenk hoe waardevol de relatie is. We hebben een vuistregel die luidt: "De attentie moet een weerspiegeling zijn van de waarde die je aan de relatie hecht." Onze professionals adviseren je hoe dan ook om je kerstattentie te bedrukken. Dan pas is het écht persoonlijk. 

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf je geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht je tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kun je deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar je kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder naar jouw perfecte kerstattentie!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999