+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Memoblaadjes

(68)

Memoblaadjes bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte memoblaadjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals memoblaadjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk memoblaadjes met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 111 klanten

Notitieblok bedrukken

Uit ervaring weten we bij Allgifts dat artikelen voor op het kantoor over het algemeen de meest bestelde artikelen zijn, voornamelijk omdat de promotionele waarde van deze producten erg hoog is. Ondanks dat we vandaag de dag in een voornamelijk digitale wereld leven, maken veel mensen nog altijd gebruik van een notitieblok, memoblok of memoblaadjes. Elk kantoor heeft wel een notitieblok of een notitieboekje liggen en de meeste mensen hebben wel een post-it op hun bureau liggen of aan het beeldscherm geplakt. Een memoblok of notitieblok is dan ook een perfect relatiegeschenk! Allgifts.nl heeft zeer veel verschillende soorten notitieblokken en post-its in haar assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gerecycled notitieblok of een zelfklevend memoblok. Bekijk hierboven de vele mogelijkheden!

Bedrukte notitieblokken van Allgifts

Weet u wat een nog beter idee is dan een notitieblok weggeven als relatiegeschenk? Een notitieblok bedrukken met uw logo en weggeven als relatiegeschenk! Laat u een notitieblok bedrukken met uw logo, dan weet u zeker dat uw bedrijf telkens onder de aandacht staat als uw medewerker of relatie even een aantekening moet maken. Natuurlijk kunt u ook een notitieblok bedrukken met uw logo en uitdelen op beurzen of evenementen. Het is namelijk een ideaal promotiemiddel: het is nuttig, budgetvriendelijk en uw logo komt goed in beeld. Bent u ook warm gelopen voor dit handige promotiemiddel? Laat dan snel een notitieblok bedrukken in de online webshop van Allgifts.

Online bestellen

Wilt u graag een notitieblok bedrukken met uw logo om weg te geven als relatiegeschenk? Dan zit u bij Allgifts goed. Wist u dat Allgifts al meer dan 20 jaar marketervaring heeft in de relatiegeschenken branche? Van die ruime ervaring ondervindt u veel voordeel. Zo hebben wij scherpe prijzen bij onze leveranciers weten te bedingen en kunt u bij Allgifts rekenen op persoonlijke service, transparante prijzen en kwalitatieve producten. Ziet u wel wat in de relatiegeschenken van Allgifts? Laat dan vandaag nog een uw notitieblokken bedrukken bij Allgifts en voorzie uw relaties van deze handige geheugensteuntjes!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster