+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Nietmachines

(Er is één resultaat gevonden)

Nietmachines bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte nietmachines relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals nietmachines bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk nietmachines met opdruk of zonder opdruk.

5 door 1 klanten

Nietmachine bedrukken

v.a. € 5,13

Nietmachine bedrukken met opdruk of logo

U kent het misschien wel: grote chaos op uw bureau. Overal liggen losse papieren en er is geen enkel stukje van uw bureau meer zichtbaar. Ineens beseft u wat u nodig heeft om deze chaos te verhelpen: een nietmachine! Uw redder in nood. Vroeg of laat komt iedereen voor situaties te staan waarin een nietmachine de uitkomst blijkt te zijn bij deze chaotische toestanden. De meeste mensen die op kantoor werken hebben de nietmachine dan ook dagelijks nodig. Het is daarom een ideaal promotiemiddel voor uw bedrijf! De nietmachine heeft vaak een vast plekje op het bureau, waardoor uw zakenrelaties geregeld aan u herinnerd zullen worden. Bij Allgifts kunt u de nietmachine bedrukken met uw eigen logo of slogan, zodat uw relaties niet om deze machine heen kunnen!

Bedrukte nietloze nietmachine: nieten zonder nietjes!

Wist u dat het met een bedrukte nietloze nietmachine van Allgifts mogelijk is om te nieten zonder nietjes? Met onze nietmachine zonder nietjes heeft u geen nietjes meer nodig. Niet nieten met nietjes, met onze nietloze nietmachine dus. Begrijpt u het nog? Er worden handige clipjes gebruikt die u altijd weer kunt gebruiken. Een echte duurzame niettang! Bij Allgifts kunt u een nietapparaat een persoonlijk tintje geven: wij kunnen namelijk voor u de nietmachine bedrukken met uw logo. Een nietmachine zónder nietjes, maar mét persoonlijk logo, hoe uniek is dat! 

Niet machine bedrukken? Wel machine bedrukken!

Wilt u bij Allgifts een nietmachine bedrukken met uw logo, dan is dat een simpel proces. Allereerst selecteert u de nietmachine naar keuze, zoals onze nietloze nietmachine. Vervolgens upload u de afbeelding waarmee u wilt dat wij de nietmachine bedrukken. U hoeft daarna alleen nog het aantal kleuren van uw logo aan te geven. Wij sturen u altijd een digitale proefdruk van uw logo voordat wij de nietmachines bedrukken, zodat u kunt zien hoe het eindresultaat wordt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een tevreden klant bent. Wilt u ook zo graag een nietmachine bedrukken bij Allgifts? Bestel vandaag nog en maak uw zakenrelaties blij met dit handige accessoire!

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster