+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Fleece

(28)

Fleece bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte fleece relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals fleece bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk fleece met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 26 klanten

Fleece vest bedrukken met logo

Het is heerlijk warm en lekker zacht: fleece. Wij willen er in ieder geval graag heerlijk in wegkruipen. Met een zacht fleece vest, warme fleece sjaal of fleece cap kun je de koude buitenwereld weer helemaal aan. Wilt u uw relaties en werknemers dit warme cadeau geven? Laat dan een fleece vest bedrukken met uw logo. Een fleece vest met logo is niet alleen een erg praktisch relatiegeschenk, u zorgt er ook meteen voor dat de ontvanger reclame maakt voor uw bedrijf! Bovendien kunnen we een fleece vest bedrukken met uw logo, het grote oppervlakte zorgt ervoor dat uw logo groot en duidelijk afgebeeld kan worden. U laat gemakkelijk en snel een fleece vest bedrukken met uw logo in de online webshop van Allgifts.

Bedrukte fleece relatiegeschenken

Wilt u uw relaties en werknemers een lekker warm geschenk geven? Geef ze dan een fleece relatiegeschenk. In ons assortiment vindt u naast fleece vesten ook andere fleece artikelen, zoals een fleece muts, een fleece sjaal en een fleece cap. Al deze producten kunnen met uw logo worden bedrukt, zodat uw bedrijf altijd goed in beeld is. Ook leuk: laat fleece bedrukken en gebruik het als werkkleding voor uw werknemers! Vooral voor werknemers van buitenevenementen en promotiewerkers zijn dit ideale geschenken om te krijgen. Ze blijven lekker warm als ze buiten zijn, terwijl het meteen duidelijk is voor welke organisatie ze werken. Laat vandaag nog een fleece vest bedrukken met uw logo en voorzie uw medewerkers van deze warme werkkleding. 

Online bestellen

Een fleece vest bedrukken met logo is zo gepiept in de online webwinkel van Allgifts. U heeft in een handomdraai een bestelling geplaatst. Selecteer allereerst het fleece artikel naar keuze, zoals de fleece pet of het fleece jack. Plaats uw relatiegeschenken vervolgens in het winkelwagentje en ga naar de bestelpagina. Hier kunt u aangeven uit hoeveel kleuren uw logo bestaat, waarna u uw logo kunt uploaden of naar ons kunt e-mailen. Heeft u moeite met het plaatsen van een bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via de chat, e-mail of via ons telefoonnummer. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster