+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Handdoeken

(60)

Strandlakens zijn onmisbaar op het strand! Een heerlijk grote strandhanddoek van 180x80 cm. is pas echt genieten. Wist u dat een badhanddoek vaak kleiner is? Bijv. 100x50 cm. of 140x70 cm.

Handdoeken bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte handdoeken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals handdoeken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk handdoeken met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 82 klanten

Handdoek bedrukken met logo

Wilt u dat uw bedrijf het eerste is waar uw klanten en relaties ‘s ochtends aan denken? Laat dan een handdoek bedrukken met uw bedrijfslogo. Uw logo is het eerste wat uw relaties ‘s ochtends zullen zien als ze uit de douche stappen! Natuurlijk kunt u ook een handdoek bedrukken voor een ander doeleinde. Zo kunt u bij Allgifts ook een keukendoek bedrukken met uw logo en in de bedrijfskantine hangen en kunt u in onze webwinkel ook washandjes bedrukken met uw logo. Een handdoek met logo is een leuk geschenk voor een werknemer of relatie die vaak op zakenreis gaat, zodat ze onderweg altijd een frisse handdoek bij zich hebben. In de online webshop van Allgifts laat u gemakkelijk een handdoek bedrukken met uw bedrijfslogo!

Bedrukte handdoeken van Allgifts

Bent u op zoek naar zowel een handig als origineel relatiegeschenk? Laat dan een handdoek bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan. Een handdoek met logo is niet alleen leuk om weg te geven als relatiegeschenk, het is ook nog eens een erg leuk promotiemiddel of giveaway tijdens beurzen of evenementen. Dat is nog eens wat anders dan een pen of sleutelhanger! Wilt u liever geen handdoek bedrukken, maar bent u op zoek naar een geschenk dat uw relaties helemaal tot rust brengt? Laat dan bij Allgifts een badjas bedrukken met u logo. Een bedrukte badjas is heerlijk om aan te trekken in het weekend of naar sauna’s en andere wellness gelegenheden! 

Referenties

Wist u dat Allgifts al meer dan 20 jaar ervaring heeft op het gebied van relatiegeschenken? U kunt dan ook met een gerust hart bij ons terecht voor het bedrukken van uw handdoeken met logo. In de afgelopen twintig jaar hebben wij aan een indrukwekkend klantenbestand onze relatiegeschenken met logo mogen leveren. En daar zijn we trots op! Neem dus eens een kijkje bij onze referenties voor wat voorbeelden van onze klanten. Bent u ook enthousiast geworden over de relatiegeschenken van Allgifts? Laat dan snel uw handdoeken bedrukken met logo en imponeer uw klanten met dit handige relatiegeschenk!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster