We zijn bereikbaar zoals je van ons gewend bent en we leveren je bestellingen gewoon op tijd!

Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Thuiswerken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Overige spelletjes met logo

Wat is er nou leuker dan op z'n tijd een leuk spelletje te spelen in goed gezelschap? Een spelletje als cadeau is een blijvend geschenk dat na jaren nog steeds uit de kast wordt gepakt op een druilerige zondagmiddag, een witte winterdag of juist tijdens een zonovergoten dag. Van skippybal tot slee en van tafelvoetbalspel tot stoepkrijt: voor elk wat wils.

Bedrukte overige spelletjes

Allgifts.nl heeft veel overige spelletjes voor u. Deze spelletjes zijn te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. Natuurlijk is ook een combinatie mogelijk. Met bedrukte spelletjes maakt u niet alleen uw relaties blij, maar u zorgt tegelijkertijd ook voor het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Het is ook mogelijk om te kiezen voor onbedrukte spelletjes.

Spelletjes met logo weggeven aan uw relaties

Spelletjes doen het altijd goed als relatiegeschenk of promotioneel product. Generaties lang worden spelletjes doorgegeven. Er zijn diverse gelegenheden te bedenken waar u een spel weg te geven als relatiegeschenk. Wat denkt u van een beurs, een feest, een open dag, een evenement of een training? Nadat u uw relatiegeschenk heeft uitgedeeld, is uw logo altijd te zien wanneer uw klanten in hun vrije tijd bezig zijn met aangenaam tijdverdrijf.

Spellen bestellen

Mocht u de overige spelletjes willen bedrukken dan kunt u op onze website aangeven welke soort bedrukking u wilt. Vervolgens kunt u uw logo uploaden en uw bestelling plaatsen. Onze drukker zorgt ervoor dat uw logo goed naar voren komt Vragen? Onze enthousiaste medewerkers denken graag met u mee en helpen u door het hele bestelproces heen.

8.9

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2020 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen award