+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Fitness

(53)

..

Fitness bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte fitness relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals fitness bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk fitness met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 39 klanten

Push-Up bars bedrukken

v.a. € 5,18

Activity tracker bedrukken

v.a. € 13,08

Sport armband bedrukken

v.a. € 10,54

Fietsgereedschapsset bedrukken

Offerte opvragen

Fitnessriem bedrukken

Offerte opvragen

Sport polsband bedrukken

Offerte opvragen

Sport heuptas bedrukken

Offerte opvragen

Fitness handgrip bedrukken

v.a. € 1,18

Sportarmband bedrukken

v.a. € 3,10

Fitness voor jong en oud

Bent u ook voor een sportieve bedrijfsvoering?  Dan is een relatiegeschenk dat hierop aansluit natuurlijk leuk om uit te delen. Fitness is namelijk niet alleen voor jongeren. Ook ouderen zijn regelmatig in de sportschool te vinden. Sporten is voor velen een belangrijke manier om zowel mentaal als fysiek fit te blijven. Laat uw medewerkers of relaties zien dat u geeft om hun gezondheid, en laat vandaag nog fitness artikelen bedrukken.  

Fitness relatiegeschenken bedrukken

De medewerkers van Allgifts.nl hebben al jarenlang ervaring met fitness relatiegeschenken bedrukken. Het voordeel van het bedrukken van fitness artikelen is dat uw relatie uw bedrijf veel langer herinnert dan wanneer het product onbedrukt blijft. Alle fitness artikelen kunnen volledig naar uw wensen bedrukt worden. Zo sluit ieder product perfect op de huisstijl van uw bedrijf aan. Maak vandaag nog een keuze uit ons ruime assortiment aan fitness artikelen.

Fitness producten

Op onze website vindt u een groot aanbod aan fitness artikelen. Denk bijvoorbeeld aan een handige sporthanddoek in een tasje. Deze is eenvoudig mee te nemen tijdens het sporten. Daarnaast verkopen wij ook verschillende fitness artikelen, waaronder fitness sets, sporthorloges, sporttassen, springtouwen en smartphone houders. Voor bijna elke sportieve gelegenheid hebben wij een passend geschenk. Alle producten zijn zowel bedrukt als onbedrukt leverbaar.

Bestel vandaag snel en gemakkelijk  

Bestel vandaag nog uw geschenk bij Allgifts.nl. Het bestelproces verloopt erg snel en gemakkelijk. Heeft u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook even bellen met +31 (0)38 - 760 1900. Een andere optie is om te mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster