+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Hoofd- & zweetbandjes

(17)

Hoofd- & zweetbandjes bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte hoofd- & zweetbandjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals hoofd- & zweetbandjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk hoofd- & zweetbandjes met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 31 klanten

Hoofd- en zweetbandjes bedrukken

Misschien dacht u dat zweetbandjes alleen hip waren in de jaren ‘80: dan heeft u het mis. In de 21ste eeuw is er nog steeds niks mis met een sportieve hoofdband of zweetband. Maar natuurlijk doen ze het ook altijd goed op een ‘back to the 80’s’ personeelsfeest! Bij Allgifts vindt u sportieve hoofd- en zweetbandjes in verschillende kleuren en formaten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een sportieve polsband of naar een hoofdband, in het wit, zwart of juist in een opvallende kleur? Kijk dan eens in ons assortiment!

Bedrukte zweetbandjes

Bij Allgifts kunt u een sportief relatiegeschenk nog persoonlijker maken! Laat uw zweetbandjes bedrukken met logo of andere opdruk. Zo zullen uw werknemers of relaties nog eens aan u denken, als ze aan het squashen of voetballen zijn! De logo’s zullen mooi en opvallend naar voren komen op de grote vlakken van de zweetbanden. Bij Allgifts bedrukken wij de logo’s gedetailleerd en professioneel op de relatiegeschenken. U kunt dus met een gerust hart bedrukte zweetbandjes bij ons bestellen.

Bestelproces

Zweetbandjes bedrukken bij Allgifts is zo gedaan. U kiest allereerst een zweetband uit, bijvoorbeeld een polsbandje met rits of een witte hoofdband. Vervolgens voert u het aantal stuks in en plaatst de artikelen in de winkelmand. Op het bestelscherm kunt u vervolgens uw logo uploaden en het aantal kleuren van de opdruk geven. Alvorens wij de zweetbandjes bedrukken, krijgt u eerst een digitale proefdruk. Pas na uw instemmen gaan wij over tot het bedrukken van uw relatiegeschenken. Bent u enthousiast geworden over dit sportieve geschenk en wilt uw zweetbandjes bedrukken met logo? Bestel dan snel een hoofd- of zweetbandje bij Allgifts!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster