+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Voetballen

(22)

Een bedrukte voetbal is de perfecte merkdrager. Met een bedrukte voetbal scoort u zeker! Bij Allgifts.nl is een voetbal in eigen ontwerp ook mogelijk! Tegenwoordig worden er vrijwel alleen nog voetballen gemaakt van kunststof, zoals PVC en PU.
 

Voetballen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte voetballen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals voetballen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk voetballen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 76 klanten

Bedrukte Ballen

U komt ze steeds vaker tegen, bedrukte ballen met logo van een bedrijf erop als relatiegeschenk. Bedrukte ballen maken is op zich geen kunst meer, maar een kwalitatief goede bal die er qua lay-out ook nog erg goed uitziet, dat kan Allgifts.nl als geen ander. Bedrukte ballen, zoals bedrukte voetballen, bedrukte golfballen, bedrukte strandballen, bedrukte plastic ballen of kleine ballen is een uitstekende manier om uw naamsbekendheid te vergroten, uw imago te versterken en zelfs uw personeel actief te krijgen! 

Promotieballen zoals bedrukte strandballen worden vooral als promotieartikel of relatiegeschenken in de zomer ingezet. Je ziet de strandballen dan vaak voorbij komen op... jawel, het strand. Bedrukte voetballen worden eigenlijk wel het hele jaar door bij ons besteld. Een bedrukte voetbal met logo is dan ook een promotieartikel die vaak bij een specifieke doelgroep zeer effectief is. Voor een goed overzicht van onze voetballen hebben we ook een speciale categorie voor Bedrukte Voetballen. Bedrukte anti stressballen worden natuurlijk vaak ingezet als relatiegeschenk voor op kantoor. Stress artikelen zoals stress ballen worden vaak zeer gewaardeerd door het personeel of door klanten. Ze worden dan ook veel gebruikt en hebben een lange levensduur. Stress ballen zijn er in originele vormen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een stress bal met een smiley of spikes. Andere bedrukte ballen zoals bedrukte handballen, bedrukte stuiterballen, kleine ballen, grote ballen en Jeu de boule ballen leveren wij ook met opdruk. Wanneer wij de ballen bedrukken wordt de levertijd iets langer, maar dan nog steeds hebben wij een snelle levering. De levertijd van onbedrukte ballen en andere onbedrukte relatiegeschenken is meestal circa 3 dagen na ontvangst van de betaling.

Waarom de bedrukte ballen bij Allgifts.nl bestellen?

  • Wij hebben een snelle levering van ballen
  • Wij hebben een groot assortiment ballen
  • Wij hebben zeer goedkope ballen
  • Wij hebben veel verschillende soorten ballen
  • U kunt online uw prijs voor de bedrukte ballen berekenen
  • U krijgt een gratis sample en drukproef van de bal

Wij zijn leverancier van goedkope ballen en de meer exclusieve ballen. Onbedrukte en bedrukte ballen zijn namelijk ????n van onze specialiteiten. Indien u op zoek bent naar een specifieke bal en u kunt deze niet in onze shop vinden, neem dan contact met ons op. Geef ons dan de wensen door van de bal die u zoekt. Wij kunnen het ongetwijfeld tegen een lage prijs leveren.

Allgifts.nl alle bedrukte ballen razendsnel!

Op zoek naar goedkope ballen? Kijk ook in de categorie goedkope relatiegeschenken.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster