+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

20 jaar marktervaring

Online orderstatus

Gratis sample

Digitale drukproef vooraf

Gratis logoservice

Boodschappen- & draagtassen

(150)

Boodschappen doen is een taak die iedere week terugkomt. Een goede sterke boodschappentas is daarom belangrijk. Wij hebben de populairste boodschappentas voor u geselecteerd. De non woven schoudertas met lange hengsels!

Boodschappen- & draagtassen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte boodschappen- & draagtassen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals boodschappen- & draagtassen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk boodschappen- & draagtassen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 146 klanten

Draagtas bedrukken

v.a. € 0,33

Boodschappentas bedrukken

v.a. € 2,81

ShopXL winkeltas bedrukken

v.a. € 0,68

Chennai jute tas bedrukken

v.a. € 1,94

Boodschappentas bedrukken

v.a. € 3,11

Draagtas bedrukken

v.a. € 1,96

Mumbay jute tas bedrukken

v.a. € 3,00

Milaan boardcase bedrukken

v.a. € 7,78

Moderne shopper  bedrukken

v.a. € 5,69

Draagtassen bedrukken

Wilt u graag draagtassen bedrukken? Dan bent u bij Allgifts.nl aan het juiste adres. Draagtassen zijn op de dag van vandaag eigenlijk onmisbaar. Zeker nu de plastic tasjes niet meer gratis weggegeven mogen worden. U kunt hier handig op inspelen door draagtassen te bedrukken voor uw relatie. Draagtassen kunnen namelijk keer op keer gebruikt worden. U maakt dus op een zeer effectieve manier reclame.

Draagtassen met logo

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die al jarenlange ervaring hebben met draagtassen bedrukken. Wij beschikken over een ruim assortiment aan draagtassen waardoor er altijd een draagtas te vinden is die perfect aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Kies ervoor om de draagtassen te bedrukken, om er zeker van te zijn dat uw bedrijf lang blijft hangen in het geheugen van uw relatie. Alle draagtassen kunnen ook onbedrukt geleverd worden. Laat vandaag nog draagtassen bedrukken voor uw relaties.

Draagtassen bedrukken en uitdelen aan relaties

Laat vandaag nog draagtassen bedrukken. De draagtassen zijn gemakkelijk uit te delen, omdat iedereen behoefte heeft aan een handige draagtas. Een tip van Allgifts.nl is om een handige locatie uit te kiezen om de draagtassen in te zetten. Dit verhoogt de kans op een zeer succesvolle en effectieve actie. Denk bijvoorbeeld aan plekken vlakbij een supermarkt, of midden in de stad.

Snel en gemakkelijk bestellen

U kunt bij Allgifts.nl zelf uw geschenk online bestellen. Het bestelproces verloopt snel en gemakkelijk. Heeft u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook even bellen met +31 (0)38 - 760 1900. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster